• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hediye gelen kuşum hasta çıktı

sahin67

Yeni Üye
Merhaba,
Kuşum mart ayında hediye olarak geldi. Başlangıçta, hediye veren kişi annesi ve babasının tüylerini yolduğunu ve kuşun yavru olduğunu söylemişti. Ancak tüyleri büyümeyince şüphelenip veterinere götürdüm. Veteriner, kuşumun hasta olduğunu söyledi ama tam olarak anlamış gibi görünmedi. Cam bir tüpte vitamin hazırlayıp verdi. Ancak kuşum düzelmedi ve tüyleri iyice dökülmeye başladı.

fistik1 (1).jpegfistik1 (2).jpegfistik1 (3).jpegfistik1 (4).jpegfistik1 (5).jpegfistik1 (6).jpegfistik1 (7).jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba,
Kuşum mart ayında hediye olarak geldi. Başlangıçta, hediye veren kişi annesi ve babasının tüylerini yolduğunu ve kuşun yavru olduğunu söylemişti. Ancak tüyleri büyümeyince şüphelenip veterinere götürdüm. Veteriner, kuşumun hasta olduğunu söyledi ama tam olarak anlamış gibi görünmedi. Cam bir tüpte vitamin hazırlayıp verdi. Ancak kuşum düzelmedi ve tüyleri iyice dökülmeye başladı.

Ekli dosyayı görüntüle 74413Ekli dosyayı görüntüle 74415Ekli dosyayı görüntüle 74416Ekli dosyayı görüntüle 74417Ekli dosyayı görüntüle 74418Ekli dosyayı görüntüle 74419Ekli dosyayı görüntüle 74420
Merhaba, ilk geldiği zaman ki fotoğrafını ekler misiniz, çok güzel bir Show ve dişi😊🤲

Facia0101

Yeni Üye
Veterinerler kuştan gerçekten anlamıyor. İlk sultan papağanı sahiplendim. Çok kaşınıyordu Veteriner antibiyotik verdi. Kuşum zayıfladı. Sonra burayı keşfettim. Burada anladıgım haftada bir verilecek vitaminler gerwit, entrobac, b amin forte. Kuşunuza haftada bir site sahibi olan mamaist den b amin forte temin edin. Keltoş olan sultan papağanım tüylerini amin forte düzeltti

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Veterinerler kuştan gerçekten anlamıyor. İlk sultan papağanı sahiplendim. Çok kaşınıyordu Veteriner antibiyotik verdi. Kuşum zayıfladı. Sonra burayı keşfettim. Burada anladıgım haftada bir verilecek vitaminler gerwit, entrobac, b amin forte. Kuşunuza haftada bir site sahibi olan mamaist den b amin forte temin edin. Keltoş olan sultan papağanım tüylerini amin forte düzeltti
Evet maalesef herkes veteriner olabiliyor ama kanatlı uzmanı olmak başka bir yetenek bence 👍

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bizim yörede bir söz var adam damdan düşmüş bana damdan düşen birini getirin demiş. Ülkede kedi köpek dışında sanki hayvan (canlı) yok. Kendini geliştirmiyor veterinerler
Kolaya kaçıyorlar maalesef..

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bizim yörede bir söz var adam damdan düşmüş bana damdan düşen birini getirin demiş. Ülkede kedi köpek dışında sanki hayvan (canlı) yok. Kendini geliştirmiyor veterinerler
Kesinlikle katılıyorum 👏👏👏👏çünkü onların hastalık tespiti kolay👍rontgen, kan tahlili, dış muayene, elle muayene hepsi sıralı,
Peki ya kuşlar😔😔🤲
Onlarda biliyor neyse susacağım gece gece😶😶😶😶
Malesef tüy hastalığı var,
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
BtAmin forte/ biotin desteği yapar, tüy kas kemik yapısını destekler
Entrobac/ probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w/ multivitamin
Rutin kullanılmalıdır bağışıklık düşmemesi gerekir😊🤲

sahin67

Yeni Üye
Ben kuşunuzun tüy hastası olduğunu düşünüyorum yani bunun için tüy analizi lazım benim tavsiyem bt amin forte kullanın haftada 2 gün 🙏
Hangi ilaçları(vitaminleri) hangi sıklıkta kullanmalıyım. Tavsiye edebileceğiniz yem mama türleri var mı? Kullanım şekli ile beraber nereden satın alabilirim?

sahin67

Yeni Üye
Kesinlikle katılıyorum 👏👏👏👏çünkü onların hastalık tespiti kolay👍rontgen, kan tahlili, dış muayene, elle muayene hepsi sıralı,
Peki ya kuşlar😔😔🤲
Onlarda biliyor neyse susacağım gece gece😶😶😶😶
Malesef tüy hastalığı var,
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
BtAmin forte/ biotin desteği yapar, tüy kas kemik yapısını destekler
Entrobac/ probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w/ multivitamin
Rutin kullanılmalıdır bağışıklık düşmemesi gerekir😊🤲
Bunları nereden alabilirim? Kullanım şekli nasıl olmalı?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bunları nereden alabilirim? Kullanım şekli nasıl olmalı?
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz güvenilir ve forumumuzun sponsorudur😊🤲
Bölünmüş olarak cam şişede geliyor, uzun ömürlü, orjinal ürünlerdir
Bende ordan temin ediyorum çok memnunum
Size gerekli olan

Entrobac
Gervit-w
BtAmin forte
Zeolit tozu (bakteri oluşumunu engeller)
Dış parazit damlası

Mamaist.com watsap hattından Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz yardımcı olur
Dış parazit damlası ve zeolit tozu sitede görünmüyor(bitmiş)
Bu ürünler takviye ve vitamindir, rutin kullanın
Kullanım şekli Makalemizde vardır

Dış parazit damlası 2-3 ayda bir uygulanmalıdır, 15 gün ara ile 2 doz halinde
Zeolit tozu : kursak, sindirim ve bağırsak florasını düzenler iştah açar kesinlikle tavsiye ederim 😊🤲