• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Görsel Paylaşım Hayırlı Pazarlar

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hayırlı pazarlar, çok tatlılar.Nasılsınız?

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederiz, Allah razı olsun 🌸 Evet ben çalıyorum. Ne zaman didişseler gitarı alıp kafesin yanında biraz çalıyorum, hemen sakinleşiyorlar 😍
Müthiş beceri ya, her zaman müzik kulağı olanlara hayran kalmışımdır. Hiç beceremediğim bir iş.

dero

Aktif Üye
Müthiş beceri ya, her zaman müzik kulağı olanlara hayran kalmışımdır. Hiç beceremediğim bir iş.
"Tone deaf" diye bir kavram var, Türkçe literatürde tam karşılığı nedir bilmiyorum. Bu insan kulağının ne müzikten ne de ritimden hiç ama HİÇbir şey algılamasını tarif eden bir terim. Fakat insanların çok çok az bir kısmı tone deaf. O yüzden de müzik kulağı, özellikle de bir enstrümanla haşir neşir oldukça gelişebilen bir şey. Eğer şarkılara en azından elinizle/ayağınızla bile ritim tutabiliyorsanız tone deaf değilsinizdir ve bir enstrümanla kulağınızı da geliştirebilirsiniz ✨😍

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
"Tone deaf" diye bir kavram var, Türkçe literatürde tam karşılığı nedir bilmiyorum. Bu insan kulağının ne müzikten ne de ritimden hiç ama HİÇbir şey algılamasını tarif eden bir terim. Fakat insanların çok çok az bir kısmı tone deaf. O yüzden de müzik kulağı, özellikle de bir enstrümanla haşir neşir oldukça gelişebilen bir şey. Eğer şarkılara en azından elinizle/ayağınızla bile ritim tutabiliyorsanız tone deaf değilsinizdir ve bir enstrümanla kulağınızı da geliştirebilirsiniz ✨😍
Ben tone deafim ozaman 🙂

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye