• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Havuç ne kadar kalmalı kafeste

erenn

Paylaşımcı
Merhaba bugün kuşlarıma dişi kuşum kızışsın diye taze havuç Rendeledim ve elimle suyunu sıkıp mama kaplarına koydum ve üzerinede biraz yem attım alışsınlar diye ama sıkıntı olmadı dişi kuşum hemen yemeye başladı. Bu havuç ne kadar süre kalmalı kafeste.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bende oğluma veriyorum maksimum iki üç saat tutuyorum zaten sonra havuçlar kurumaya başlıyor. Ama ben suyunu almıyorum rendeleyip öylece veriyorum 😊

erenn

Paylaşımcı
Bende oğluma veriyorum maksimum iki üç saat tutuyorum zaten sonra havuçlar kurumaya başlıyor. Ama ben suyunu almıyorum rendeleyip öylece veriyorum 😊
Ağızlarının etrafları turuncu turuncu oldu bu ladar hapur hupur yiyeceklerini tahmin etmemiştim😅😅. Rendelenmiş havuç dişininde kızışmasına yardımcı olur değil mi? Haftafa kaç defa vermeliyim böyle

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
yaz aylarında sebze mevyve maksimum 2 3 saat durmalı

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ağızlarının etrafları turuncu turuncu oldu bu ladar hapur hupur yiyeceklerini tahmin etmemiştim😅😅. Rendelenmiş havuç dişininde kızışmasına yardımcı olur değil mi? Haftafa kaç defa vermeliyim böyle
Evet havucun kızıştırıcı ozelliği var. Ben maksimum haftada iki kez veriyorum ama benim oğlana her gün ver hiç kızışmıyor nedense 🤦🏻‍♀️😃 karakterle de alakalı sanırım 😊