• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hatalı Üretim mi? Albino mu?

vadidekizambak

Paylaşımcı
Merhabalar bir sosyal medyada kuşları takip ediyordum. Şans eseri kendi kuşumun hemen hemen aynısını gördüm. Yorumlara albino mu diye sormuşlar o şahıs da hatalı üretim yazmış. Korktum acaba kuşumda bir problem var mıdır?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ama kuşunuz siyah göz sanırım, yani albino değil ama ırkını tam olarak bilemiyorum hocalarımız yorum yapacaktır

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hayır bir de eğer hatalı üretim diyen o gördüğünüz kuşun kendi sahibiyse kuşa acıdım yani 🥺

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşun Df hatali bir üretim değil. Hatalı uretimden kasıt nedir. Gen hastaligi olan bir kuşu üretmeye çalışırsan hatalı üretim olur veya renk çalışacağım diye aynı kana tabi kuş uretirsen hatalı üretim olur. Albino kuşlar mükemmel bir üretim olmasada hatalı diyemeyiz. Taşıyıcılık veya kendinde varsa uretmezsin veya uretirsin bu kişinin tercihi mesela ben albino bir kuşum olsun istemem ama sevilen bir kuş

Soner

Aktif Üye
Bir kuş değil de mal olarak bakıyorlar sadece. Para kazandıracak bir şey işte 🙄🙄
Kesinlikle katılıyorum.Ayrıca satana kadar yaglar ballar anlatır sen aramazsın kendi arar sattıktan sonra en ufak birseyde sanki o kuşu kendi üretmemiş gibi konusur yada hic oralı olmaz salaga yatarlar neredeyse cogu zaman ne kuş mu kuş ne ki dicek seviyede olanlar bile gördüm😀 yani tamamen ticari ben satim parami alayımda bi sekilde ne olursa olsun mantıgı ne yazık ki bir cok üreticide var maalesef

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kesinlikle katılıyorum.Ayrıca satana kadar yaglar ballar anlatır sen aramazsın kendi arar sattıktan sonra en ufak birseyde sanki o kuşu kendi üretmemiş gibi konusur yada hic oralı olmaz salaga yatarlar neredeyse cogu zaman ne kuş mu kuş ne ki dicek seviyede olanlar bile gördüm😀 yani tamamen ticari ben satim parami alayımda bi sekilde ne olursa olsun mantıgı ne yazık ki bir cok üreticide var maalesef
Kuş neydi? Kuş paraydi 😂😂😂 şaka bir yana bunlar can taşıyor ya, seni tanıyor seviyor, başkasından korksa da sana güveniyor neden yani bu kalpsizlik ben anlamıyorum 😔

Soner

Aktif Üye
Kuş neydi? Kuş paraydi 😂😂😂 şaka bir yana bunlar can taşıyor ya, seni tanıyor seviyor, başkasından korksa da sana güveniyor neden yani bu kalpsizlik ben anlamıyorum 😔
Evet sadece bir kus veya para gözüyle bakılıyor ama benim gözümde bir cok seyden ve insandan daha kıymetli ve degerliler..bir laf vardır ya alkol tüm kötülüklerin anası diye yaradanın affına sığınarak söylüyorum ne yazık ki ama insanoğlu bana göre yeryüzünde ki bütün kötülüklerin anası kim ne derse desin 😀

vadidekizambak

Paylaşımcı
Çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız. Hayır buradan değil, ins*t*grm sosyal medyada gördüm kuş yetiştiricisi biri yazmış ben de çok korktum

vadidekizambak

Paylaşımcı
Evet kendi kuşu için hatalı yazmış yorumlarda hatta yükleyeceğim şimdi buraya

vadidekizambak

Paylaşımcı
Bu fotoğraflar o sosyal medyadan. Yetiştiricinin kendi kuşuymuş. Kuş da benimkinin aynısı görüntü olarak. İşte öyle hatalı yazınca çok korktum gerçekten. İçime su serptiniz hepinize çok teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet sadece bir kus veya para gözüyle bakılıyor ama benim gözümde bir cok seyden ve insandan daha kıymetli ve degerliler..bir laf vardır ya alkol tüm kötülüklerin anası diye yaradanın affına sığınarak söylüyorum ne yazık ki ama insanoğlu bana göre yeryüzünde ki bütün kötülüklerin anası kim ne derse desin 😀
Haklısın hocam doğru söze ne denir 🤷