• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hastalık Tespiti Husunda Yardım

barisaltun

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
atipik dışkı
Hastalık Belirti Tarihi
8 Mar 2021
Kullanılan İlaç
sıvı probiyotik
Değerli forum üyeleri herkese selamlar 2 gün önce 3 adet kuş sahiplendim hareketleri gayet yerinde enerjikler yem yemede problem yok geldikleri andan itibaren dışkı takibi yaptım ancak geldiklerinden beri dışkıda gözle görülür bir bozukluk var dışkıdaki bozukluk husunda tespit ve tedavi önerilerinizi bekliyorum(2 gündür probiyotik veriyorum kuşlara)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba kuşlarin resimlerini görebilir miyiz? Dışkılarda zehirlenme belirtileri var.probiyotic olarak ne veriyorsunuz? Yem markası ? Sprey veya başka ne veriyorsunuz katkı falsn?

barisaltun

Yeni Üye
merhabalar probiyotik olarak probiactibird sıvı peobiyotik veriyorum yem olarak g1 experience yem kullanıyorum içerği yaklaşık olarak %50 aspur %20 japon darı %25 akdarı %5 diğer şeklinde
not: mobil cihazdan bağlanıyorum vido yükleyemiyorum kuşlarda gözle görülür hiçbir sıkıntı hareketli ve çevreye ilgililer

barisaltun

Yeni Üye
dediğim gibi kuşları alalı 2 gün oldu ve dışkılar geldiklerinden beri bozuk yem haricinde bir şey vermedim 2 gündür probiactibird sıvı probiyotik veriyorum dışkıların son hali ektedir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Probiyatic vermeyin iki gün sonra tekrar dışkı resmi görelim..sadece yem ve su verin bide mineral başka bişey vermeyin

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Kuş sahiplenirken kuşun sizden önceki dönemde ne yiyip ne içtiğini öğrenmekte fayda var. Düşünün ki kuş hem ortam değiştirdi hem yeme içme alışkanlığı değişti. Bu bağlamda streste bu değişkenlere katılırsa üzücü durumlarla karşılaşabilirsiniz.
Kuşların yakın takibe devam etmelisiniz, neşeleri yerinde olduğu sürece atlatacağınızı düşünüyorum.

Sağlıklı günler.

Üst Alt