Biz başlangıçta öğürme kusma ve halsizlik şikayetiyle gittik doktora mayıs ayının 10 u olması lazım sonra bize mantar ve kuruluk için ilaç verdiler işk ilaçlarımızın resmini bırakacağım sonraki süreçte kontrollerde hep iyi çıkıyordu ama öğürmesi bir türlü geçmedi göğsü şişti tekrar biz ara ara yine doktora gittik göğsünde iğneyle delikler açtı bişiler yaptı geçici olarak rahatlattı ama tamamen geçmedi bu yüzden metsil şurubu kullandık ama yine geçmedi verdiğim an kusuyordu bu sefer ilaçlı röntgen gerek dendi çektirdik orada kaldığı süreçte yemek yemediği için normalde on dakikada atılan ilaç atılmıyormuş dendi tüm gün açken nasıl atılacaktı bilmiyorum yani ve sonra aynı gün içerisinde kursaktan sıvı alındı şırıngayla laboratuvara gönderildi sonuçlarında candida albicans dendi buna uygun bir tedavi verdi bu sefer ilaçlar yüne antibiyotik ve küçük hap kapsülleri şeklindeydi iyileşiyo dedik tam bu sefer de bayram girdi araya biz tatile gittik onla orada düşük bağışıklığı sebebiyle rüzgar çarptı geldiğimiz gün akşamı bayağı inledi gittik biz tekrar daha kuyruk sallanmıyor sadece çok dik duruyordu bu sefer de augmentin reçete edildi ve mantar ilaçlarıyla birlikte içirecektik yani çok fazla ilaç içti yine o süre içinde de sürekli augmentin verir vermez kusuyodu ve kuyruk sallanmaya başlamıştı kusmuğu yine tükürük gibiydi bulgur yiyodu başka bişi yemediği için bulgur ve kuruyemiş verdik bizde neyle doysa kar diye düşündük kendi yemini baştan beri fazla yemiyordu zaten hep biz galeta ekmek vs ile besledik geçen gün augmentin verir vermez kustu ve ciddi bir nefesi darlığı yaşadı ben yine mecbur koşarak gittim hava vercez bize bırakın akşam alın dediler bıraktım almaya gidince dedi ki elle muayene yapamadım stres olup ölür sadece hava verdim hiç istemiyorum ama kortizon vericem tüm ilaçları bırakın kortizon günde bir damla ve nebülizatör alın içine 2 cc izotonik 2 cc de ventolin ekleyin dedi iki damla da kendi bi ampul verdi asist yazyor ondan dedi yapıyorum ama işe yaramıyo kortizon yüzünden dün gece sürekli öğürdü ben sormuştum nasıl vericez kortizon zaten midesi çok bulanıyor öğürmesi durmadı hiç diye mide koruyucuyla kullanalım dedi mide koruyucuyu da iki defa vermeme rağmen o bile durduramadı şuan göğsü çok şiş zor nefes alıyor ben sabah havasını yaptım yine ama kortizon vermek istemiyorum ve istanbulda doğru düzgün bir doktor da bilmiyorum tahmin edersiniz ki bu süreçte de çok para harcadım gerçekten önemli değil ama benim kafam artık durdu yani bana bu konuda bir yardımcı olabilirseniz sevinirim neredeyse iki aydır böyle ve çok korkuyorum Ekli dosyayı görüntüle 66005