• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Hasta Güvercin

Salvador

Yeni Üye
Gece aşırı yağmur yağdı, kar yağdı, sabah da balkonda bu şekilde bulduk, tüylerini açmış hiç hareket etmiyor. Kafese koydum içeri aldım ama ne yapılır ne verilir, nesi var bilmiyorum. Kafese koyduktan sonra idrarını yaptı sadece ondan sonra ne bir hareket ne bir şey.

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu bebişin durumu pek iyi gözükmüyor. Kanatlı uzmanına götürün derim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şırınga ile en az 10 ml damla damla da olsa su verin 👍sonra buğday koyun önüne eğer kendi kendine yemezse kaynar suda 10 dakika bekletin sonra tane tane yedirin. Son olarak da peteğe yakın dursun vücut ısısı dengelensın

Salvador

Yeni Üye
Şırınga ile en az 10 ml damla damla da olsa su verin 👍sonra buğday koyun önüne eğer kendi kendine yemezse kaynar suda 10 dakika bekletin sonra tane tane yedirin. Son olarak da peteğe yakın dursun vücut ısısı dengelensın
Tamamdır teşekkürler

Salvador

Yeni Üye
Bu bebişin durumu pek iyi gözükmüyor. Kanatlı uzmanına götürün derim
Şırıngayla besledim, su verdim, C vitamini de verdik, sonra veterinere götürdüm, solunum yolu enfeksiyonu dedi, ağzıyla nefes alıyormuş, iğnesi birde ilacı var dedi. İğneyi yaptı elime aldım bütün ilaç kaydı gitti, düzgün yapamamış iğneyi herhalde, oradan çıkar çıkmaz da kapıda kafası düştü maalesef yaşayamadı.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şırıngayla besledim, su verdim, C vitamini de verdik, sonra veterinere götürdüm, solunum yolu enfeksiyonu dedi, ağzıyla nefes alıyormuş, iğnesi birde ilacı var dedi. İğneyi yaptı elime aldım bütün ilaç kaydı gitti, düzgün yapamamış iğneyi herhalde, oradan çıkar çıkmaz da kapıda kafası düştü maalesef yaşayamadı.
Başınız sağolsun 😞

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İğne mi😫 ölmesi için yapmış 😬kanatlı uzmanlığı olmayan veterinerlere götürmeyin yanlış teşhis koyulursa yanlış tedavi uygulanır👍siz elinizden geleni yaptınız başınız sağolsun 🙏