• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hasta güvercin

jkkkkkkjhj

Yeni Üye
Resimde gördüğünüz guvercini sokakta kediden kurtardık uçamıyor gibi gözüküyor yemek yemiyor su içmiyor sürekli uyuyor ne yapmalıyım muhabbet kuşu yemi yer mi?IMG-20230909-WA0080.jpg

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Elle besleme yapın nerede ikamet ediyorsunuz? İmkanınız varsa veteriner e göturun

Doğacı

Eski Forumcu
Resimde gördüğünüz guvercini sokakta kediden kurtardık uçamıyor gibi gözüküyor yemek yemiyor su içmiyor sürekli uyuyor ne yapmalıyım muhabbet kuşu yemi yer mi?Ekli dosyayı görüntüle 51775
Şehmus abinin de dediği gibi elle besleme yapmak gerek kendisi yemiyor içmiyorsa. Kursaktan beslenmeli. Şimdilik şırınga ile verebilirsiniz en azından biraz yemek yesin,sonra da veteriner hekime götürebilirsiniz. Kuşun gagası kanlı gibi. Gagayi temizleyin,yumurta maması verebilirsin sarısını biraz suyla karıştırarak

jkkkkkkjhj

Yeni Üye
Şehmus abinin de dediği gibi elle besleme yapmak gerek kendisi yemiyor içmiyorsa. Kursaktan beslenmeli. Şimdilik şırınga ile verebilirsiniz en azından biraz yemek yesin,sonra da veteriner hekime götürebilirsiniz. Kuşun gagası kanlı gibi. Gagayi temizleyin,yumurta maması verebilirsin sarısını biraz suyla karıştırarak
Şırınga ile ne vereyim mama hazırlama videolarına baktım da nişasta su galeta unu karışımı veriyolar

jkkkkkkjhj

Yeni Üye

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kedi mamasını ıslatıp ağzına tek tek vererek kursağını doldurabilirsiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Veya Buğdayı sıcak suda bekletin tek tek yedirin..

Doğacı

Eski Forumcu
Teşekkürler şimdi su verdim baya bi içti ama içtikten sonra hapşırdı ağzını peçeteyle sildim böyle bi sıvı geldi peçeteye
Darbe aldıysa veya yara,ondan sebep kanama olmuş olabilir. Kan varsa batikonla biraz temizleyebilirsiniz. Yemek yemesi de çok önemli. Yemediği zamanlar siz besleme yaptırın. Şırınga ile yemiyorsa kursaktan besleme ile zorla verilmesi lazım,bilirkişi tarafından. Karnı tok olduğu zaman ve probiyotik takviyesi ile düzelir diye düşünüyorum.

Üst Alt