• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hasta duruşu???

Berk

Paylaşımcı
Herkese iyi akşamlar önceki forumlarda da belirttiğim kuşumun garip duruşu hala geçmiş değil ben bir terslik seziyorum ama sorununu da cozemiyorum 2gunde bir daldarı bitirdi şimdi onune yeni daldarı koydum cunku yemini yemiyor yemediği için de aç kalmasını istemiyorum eve geleli 1 hafta oldu fakat kafesin dibinde takılıyor su içtiğini de gormedim ben elime aldırıp içiriyorum (2 gündür hiç kafesten çıkarmadım) lütfen yardım eder misiniz ? Streamable Video

Berk

Paylaşımcı
Çok fazla dal darıya alıştırırsan yem seçmeye başlar. Aldığında yem kırabiliyor muydu emin misin ondan
Evet kırabiliyo hatta 1-2 kez elimden de verdim ama 2 gündür normal yemini hiç yemedi duruşu da sanki uzun mesafe uçan kuş yorulur da kanatlarını açar ya aynen oyle

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Daldarıyı haftada 1 kez koy. Yemi elinden yedirmeye çalış, suluğu da tüneğin en yakın yerine as. Daldarı yerde diye yerde takılır. Yukarıya as daldarıyı. Ben aparat ile sabitliyorum daldarıyı tüneğin yanına.

Berk

Paylaşımcı
Daldarıyı haftada 1 kez koy. Yemi elinden yedirmeye çalış, suluğu da tüneğin en yakın yerine as. Daldarı yerde diye yerde takılır. Yukarıya as daldarıyı. Ben aparat ile sabitliyorum daldarıyı tüneğin yanına.
Yere koymazsam tepeye de çıkmıyot o yuzden aç kalır diye kafesin tabanına koyuyorum