• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Hareketsiz - arada yem yiyor tekrar yerde hareketsiz yatiyor

Gizemgizem

Yeni Üye
Merhaba. Muhabbet kusum 3 yildir bizimle . Yilbasi aksami kusmaya basladi. Kursak mantarindan suphelendik. Basimiza daha once gelmisti. Triflucan verdik 3 gun ust uste. Kusma gecti. Ishal yok. Ilaci her verdikten sonra paralize oldu. Sonra kendine geldi yem yemege basladi su icti. Sonra tekrar halsizlesip yere yatip kaldi. Hemen ilaci kestik. Gun icinde uyaniyor yem yiyor suyunu iciyor. Ishal yok kusma yok ama hayvancagiz habire yere yatiyor. Gozleri anlamli bakiyor ama hali yok. Ne ishal ne kusma var. B vitamini verdim. Sicak tutuyorum. Her gun yem ve su icmeye devam etti bugune kadar. Neyi var anlamadik lutfen yardim eder misiniz?

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yerdeki fotoğraf yaşıyor gibi durmuyor 😥 dişi kuş yumurta sıkışmasıda olabilir. Poposu şiş ve sert mi?

Gizemgizem

Yeni Üye
Merhaba evet disi kus fakat yumurta sikismasi gozukmuyor elime bir sislik gelmiyor. O yerde yattiktan sonra tunekte durmaya basladi. Tunekte durdugu fotografi uyandiktan sonra cektim.

MangoG

Yeni Üye
Merhaba,hayvanın gagasında mantar baya ilerlemiş gözüküyor uzmana götürdünüz mü hiç acaba?Çünkü gagada ilerlediğinde kursağa da iniyor.Kafes tellerine tutunup uzun süre kalma,boğazına bir şey takılmış gibi kusma hareketi var mı normal kusma harici

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba,hayvanın gagasında mantar baya ilerlemiş gözüküyor uzmana götürdünüz mü hiç acaba?Çünkü gagada ilerlediğinde kursağa da iniyor.Kafes tellerine tutunup uzun süre kalma,boğazına bir şey takılmış gibi kusma hareketi var mı normal kusma harici
Gagasında mantar yok. Kızıştığı için katmanlaşma olması normal.

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye
Merhaba bu dediğinizi benim kuş yapıyor aralarda nasıl emin olurum mantar var mı yok mu diye

Üst Alt