• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hapşırık

skruhtp

Yeni Üye
Merhabalar muhabbet kuşum uzun süredir hapşırıyor sürekli ya da hapşırıyor gibi ses çıkarıyor anlamıyorum vitamin veriyorum gece üstünü örtüyorum üşütmüştür diye ama uzun süredir olup sağlıklı gözükünce size danışmak istedim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba hangi vitamini veriyorsunuz. İsim olarak. Belki bilmediğiniz bir şeye alerjisi vardır yavrunuzun. Kekik çayı ve spreyini denediniz mi. Siz yine de video ve birkaç tane yeni yapılmış dışkı atar mısınız.

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Kuşunuzun tünek üstünde videosunu ekler misiniz kuyruğu gözükecek şekilde.

skruhtp

Yeni Üye
Merhaba hangi vitamini veriyorsunuz. İsim olarak. Belki bilmediğiniz bir şeye alerjisi vardır yavrunuzun. Kekik çayı ve spreyini denediniz mi. Siz yine de video ve birkaç tane yeni yapılmış dışkı atar mısınız.
bu vitamini veriyorum dışkıları bu şekilde hapşırdığı video yakalayamadım yakalayınca atacağım kekik çayı ve spreyi nedir

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkılar problemli değil. Dediğim gibi alerjik bir durum olabilir. Ekteki takviye yetersiz. Daha kaliteli ürünler kullanmanız gerekir. Multivitamin gervit gibi. Kekik çayı ve spreyi yapın. Özellikle hapşırık tuttuğu zamanlar cereye biraz uzaktan spreyi püskürtün. Kekik spreyin içine biraz kaya tuzu ekleyin ama içirmeyin. Ayrıca kayatuzsuz çayını yapıp içirin.

skruhtp

Yeni Üye
Dışkılar problemli değil. Dediğim gibi alerjik bir durum olabilir. Ekteki takviye yetersiz. Daha kaliteli ürünler kullanmanız gerekir. Multivitamin gervit gibi. Kekik çayı ve spreyi yapın. Özellikle hapşırık tuttuğu zamanlar cereye biraz uzaktan spreyi püskürtün. Kekik spreyin içine biraz kaya tuzu ekleyin ama içirmeyin. Ayrıca kayatuzsuz çayını yapıp içirin.
tamamdır en kısa sürede vitamini değiştirip kekik çayını yapacağım, çok teşekkür ederim ☺

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
tamamdır en kısa sürede vitamini değiştirip kekik çayını yapacağım, çok teşekkür ederim ☺
mamaist.com üstünden Röhnfried ürünlerini ihtiyacınıza göre bölünmüş olarak alabilirsiniz.

Üst Alt