• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Hangi papağanı almalıyım

Umut1213

Yeni Üye
Küçük kardeşime arkadaşlık etmesi için oyuncu bir papağan almak istiyorum. Eskiden kardeşimin çok sevdiği bir kedimiz vardı ancak bende ciddi bir alerji geliştiği için artık besleyemiyoruz , bu yüzden ona bir arkadaş edinmek istiyorum. Aklımda güneş konur papağanı var ama tam olarak emin değilim; siz hangi türü önerirsiniz?
Birde 51-51-100 kafes olurmu?

bzdmsamett

Aktif Üye
Küçük kardeşime arkadaşlık etmesi için oyuncu bir papağan almak istiyorum. Eskiden kardeşimin çok sevdiği bir kedimiz vardı ancak bende ciddi bir alerji geliştiği için artık besleyemiyoruz , bu yüzden ona bir arkadaş edinmek istiyorum. Aklımda güneş konur papağanı var ama tam olarak emin değilim; siz hangi türü önerirsiniz?
Birde 51-51-100 kafes olurmu?
Konurlar çok oyuncu ve sosyaller diye biliyorum, fakat bu türler genel olarak ilgisiz kaldığında çok kolay streste giren, tüy döken ve çığlık atabilen türler. Dolayısıyla bu faktörleri göz önünde bulundurun derim, sahiplendikten bir süre sonra kardeşiniz kuşa karşı duyarsızlaşıp boşlarsa ve sesten, sorumluluklardan sıkılırsa yeni bir ev arayışına girebilirsiniz. Ben de bir papağan sahibi değilim ancak kısa süre sonra sahipleneceğim, araştırdıklarımdan yola çıkarak yazıyorum. Benim tavsiyen sultan olacaktır kardeşiniz için, tabii ki iyi bir yoldaşlık edecekse bütün kuşlar güzeldir. 🥰

Üst Alt