• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! hangi papağan türünü tercih edersiniz.

Muhbbetcimaho

Paylaşımcı
arkadaşlar yeni bir kuş alacağım. sevimli, tatlı ele çabuk alışılan olursa önerirmisiniz. papağan olması zorunda değil.. teşekkürler

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
arkadaşlar yeni bir kuş alacağım. sevimli, tatlı ele çabuk alışılan olursa önerirmisiniz. papağan olması zorunda değil.. teşekkürler
Sultan forpus insana daha alışkın çabuk alışır, cennet ve sevda gürültülüler aşırı derecede uykundan eder sabahları. Elden parmaktan nefret ederler koluna gelirler. Parmağını pençe sanar ne kadar alıştırmaya çalışıesan çalış el beslemesi değilse alışmazlar

Muhbbetcimaho

Paylaşımcı
Sultan forpus insana daha alışkın çabuk alışır, cennet ve sevda gürültülüler aşırı derecede uykundan eder sabahları. Elden parmaktan nefret ederler koluna gelirler. Parmağını pençe sanar ne kadar alıştırmaya çalışıesan çalış el beslemesi değilse alışmazlar
teşekkürler abim 🙏

Muhbbetcimaho

Paylaşımcı
Rica ederim bilmiyorum bütçen ne kadar ama ek olarak jako, Alexander, kayık monk papağanlarıda olabilir. Biraz bütce konusunda sıkıntılı ırklar
çok bütçe istiyor abim imkan olsada alsam 😪 peki Ankara'da tanıdığın güvenilir bi satıcı var mı abi? yavru diyipte 1 yaşında çıkmayan😐

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Sultan papağanı urettigim için sultan diyorum 😆🤣 ama fazla simartmamak gerekir 😆

pofidik

Paylaşımcı
benim lori ve sonrasında forpus çok hoşuma gidiyor. lori çok tatlı bence

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bakarım alırım diyorsan Jako veya kakadu al

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Papağan imkanlara göre tercih edilir.suan orta bir bütçeniz varsa sultan veya forpus öneririm bütçeyi yükseltirim derseniz kayık,mong derim daha da yükselecek olursanız Jako,kakadu ve macav derim 😊👍

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Abi aslında bir tane ilerde almak istiyorum ama eşe atmak için değil onu tek yetiştirmek istiyorum yavruyken almayi düşünüyorum ama dediğim gibi şuan düşünüyorum 😄😄😄

Üst Alt