• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hangi kuş türüne besliyorsunuz?Hangi tohumları veriyorsunuz?

Mithra

Aktif Üye
Hangi kuş türünü besliyorsunuz?Hangi tohumları veriyorsunuz? ve ayrıca yem,mama ve su dışında ;meyve sebze vitamin ilaç vb...kuşunuzun sağlığı için neleri düzenli olarak kullanıyorsunuz?

Mithra

Aktif Üye
Muhabbet kuşu severim ben ,Aspur kuşlar için vazgeçilmezdir.Dışkı düzeni ishal sorunu için önlemdir.Haftalık vitamin suluklarında eksik olmamalıdır.
Piyasada alman firmalarının olsun nekton olsun ürünlerini tavsiye ederim.Dal darıve haftalık yumurta mamaları eksik edilmemelidir.Güzel konu için teşekkür ederim. :)
Siz hangi vitamini veriyorsunuz?
Açıkcası konuyu genel tutmamın sebebi, herkesin faydalanabileceği güzel bir başlık olur umarım..Muhabbet kuşu,zebra ispinozu bakıyorum ama B vitaminini düzenli olarak vermem gerektiğini birkaç gün önce öğrendim :(

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Muhabbet kuşu besliyorum 6 aylık olucak yarın. 4 aydır bende. Versele Laga kullanıyorum yem olarak. Diazym 256 probiyotik. Hafta da 1-2 defa yumurta veya sebze maması. Tüyde ise 2 defa B vitamini değilse haftada 1 mulvitamin. Daldarıyı 7 ye bölüyorum her gün 1 parça veriyorum.

Soner

Aktif Üye
Muhabbet kuşu besliyorum
Yem olarak versele laga prestij kullanıyorum haftada 1 bazen 2 defa powermax mama veriyorum
Probiyotik olarak haftanın 3 günü diyazm256 kullanıyorum
Vitamin olarak ise gervit w kullanıyorum haftada 1 bazen 2 defa ve haftada 2 gün daldarı veriyorum

Üst Alt