• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hangi kafesi almam daha iyi olur

Semihzz123

Tutkulu
Erkek ve dişi kuşum için yeni kafes almaya karar verdim fotoğraftaki kafeslerden 1 tanesi daha geniş ve ortadan bölmeli diğeri ideal bir üretim kafesi siz hangisini önerirsiniz ?

Esraömer

Paylaşımcı
Erkek ve dişi kuşum için yeni kafes almaya karar verdim fotoğraftaki kafeslerden 1 tanesi daha geniş ve ortadan bölmeli diğeri ideal bir üretim kafesi siz hangisini önerirsiniz ?
Bende geniş olanı öneririm ki öyle aldım yeni bende. Yavrulamalarını istiyorum ilerleyen zamanlardada dişiyle erkeği ayırmak gerekebiliyor dinlenmeleri için felan en azından ortadan ikiye ayırırım diye(sanki yavruladılarda ayırmak kaldı ama düşünmek bile güzel 😂)

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Seba tekli kafes daha iyi ama tek çifte çift hane ciddi manada çok büyük ama şu artısı var yavru olunca bölüp diğer kısıma koyabilirsin. Keza işine daha çok yarar

Bahar Y.

Müdavim
Seba tekli kafes daha iyi ama tek çifte çift hane ciddi manada çok büyük ama şu artısı var yavru olunca bölüp diğer kısıma koyabilirsin. Keza işine daha çok yarar
Bence tek çifte çokta büyük değil bende çifthane var olması gerektiği boyda diye düşünüyorum :)

Üst Alt