• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hangi Dal Darıyı Almalıyım?

muhabbetkuşu.paşa

Aktif Üye
Merhaba, petshoptan kuşuma dal darı alıyorum çok severek yiyor haftada 3 kere veriyorum petshoplarda poşette ve pakette olarak satılıyor kuşum poşette olanları daha çok severek yiyor bunu farkettim ama pakette olanları çok sevmiyor petshopdaki abla poşette olanlar sürekli yenileniyor pakette olanlarda kaç yıl durar diyor çoğu kişi pakette olanlar daha iyi diyor kararsız kaldım bundan sonra hangisini almalıyım fotoğrafta ekliyorum bakarsanız sevinirim

Ekli dosyalar

Limoncuk

Aktif Üye
Taze olması önemli ben de @Şehmus BAKIR hocadan aldım mamaistten sizin poşette olarak gösterdiğiniz gibi. Bazen darıları bitince Migros’tan jungle marka da alıyorum. Daldarı.com var trendyolda çok taze ve dolgun ama fiyatı çok arttı. Genel olarak kızıl darı daha besleyici diye biliyorum. Mamaistten aldığım sarıyı koyduğum an yemeye başlıyorlar çok güzel paketli bir şekilde de gönderdi hocam sağolsun. Tavsiye ederim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Son kullanma tarihi geçmediği sürece sıkıntı olmaz. Eğer aldığınız yer güvenilirse poşette alabilirsiniz.

Üst Alt