Cok teşekkür ederim yumurtaları tamamladiktan sonra size tekrar yazabilirmiyim cok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz icin hic ksrismayacagim ama folyoyu degistirimi ara sıra tuvaletlerini yapıyorlar ya altarini temizlimi yoksa onuda birakimi öyle iyi gunler
[/QU altını degiştir kuşları rahısız etme yavrular cıkar sag salim
folyo yerine kagıt koy benceteşekkür ederim yumurtalar olana kadar hic karışmayacağım altarini değiştiririm bazen şişede cok teşekkür ederim iyi gunler yumurtalar tamamlandiktan sonra tekrar gelirim iyi gunler
Tesekkur ederim yumurtlama bitikten tekrar sorular sorabilirim pek bilgim yok cok teşekkürler iyi gunlerYumurtanın devamı gelmezse yuva ipi koyun kafese onlar düzenler ama şuan hiç dokunmayın Bakımını yapabilirsiniz sıkıntı yok
Tammadir folyo yerine hemen kagit koyuyorum yuvada pamuk ve bez parcalari var onları almadim kucuk bi doluya parçası var onu alıyorumAltındaki folyo yu alın beyaz kağıt havlu olabilir veya hiç bişey koymasaniz da olur yuvadaki folyoyu da alin bakalım ne olacak
Yuvada kucuk folyo parçası var genede alimiAltındaki folyo yu alın beyaz kağıt havlu olabilir veya hiç bişey koymasaniz da olur yuvadaki folyoyu da alin bakalım ne olacak
Alın onu da..yuva ipi koyun etrafını orsunler onlar düzenlerYuvada kucuk folyo parçası var genede alimi
Yuva ipligi almadık iste oyuzden hata yaptık diye yazdım bu hafta siparis edicem ama nezaman gelir bilmiyorum yuva ipligi disinda başka bişey koysam olmazmi hocam pamuk var koyimi ne yapim sizce yuva ipligi hariç sizceAlın onu da..yuva ipi koyun etrafını orsunler onlar düzenler
Yarın bakacağım hocam yurt disinda oldugum icin bazi yerler kapalı burda Fransa’da yarın bakacam eğer varsa alırım söylediğinizi yaparım cok teşekkür ederim bugun yardımcı olduğunuz icinSiparişe gerek yok petshoptan temin edebilirsiniz