• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hamile kuşum rahatsız

bekopotter

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma ishal halsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
16 Ocak 2025
10 günlük hamile kuşum bir haftadır halsiz ve kabarıktı, yumurtlamadan ötürü olduğunu düşündüm. Şuan 4 yumurtası var. İki üç gün önce sanki gagası morarıyor gibiydi, bugün de salyalı kustuğunu fark ettim. İshal olmuş ve çok fazla halsiz. Nefes alışverişleri tıkırtılı ve zorlanıyor gibi. Sürekli kursak hareketi yapıyor. Vitaminli su içirdim ve yemini değiştirdim, biraz daha canlı ama yine de hala hasta görünüyor.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
10 günlük hamile kuşum bir haftadır halsiz ve kabarıktı, yumurtlamadan ötürü olduğunu düşündüm. Şuan 4 yumurtası var. İki üç gün önce sanki gagası morarıyor gibiydi, bugün de salyalı kustuğunu fark ettim. İshal olmuş ve çok fazla halsiz. Nefes alışverişleri tıkırtılı ve zorlanıyor gibi. Sürekli kursak hareketi yapıyor. Vitaminli su içirdim ve yemini değiştirdim, biraz daha canlı ama yine de hala hasta görünüyor.
Yuvalığa ne koydunuz, koku, toz veya başka birşey var mı? Ne ile besleniyor

bekopotter

Yeni Üye
Yuvalığa ne koydunuz, koku, toz veya başka birşey var mı? Ne ile besleniyor
Kafesinde, kalamar kemiği, gaga taşı, mineral taşı, kuş kumu ve karışık kabuklu yem var, taş ve kemik dışındakileri bugün koydum. Daha öncesinde kabuksuz yeme geçmiştik. Bir aydır kabuksuz yem yiyorlardı. Bugün petshoptan bir de tüyleri için sprey ve suyuna katacağım vitamin takviyesi almıştım. Suyu biraz zorla içirdim.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafesinde, kalamar kemiği, gaga taşı, mineral taşı, kuş kumu ve karışık kabuklu yem var, taş ve kemik dışındakileri bugün koydum. Daha öncesinde kabuksuz yeme geçmiştik. Bir aydır kabuksuz yem yiyorlardı. Bugün petshoptan bir de tüyleri için sprey ve suyuna katacağım vitamin takviyesi almıştım. Suyu biraz zorla içirdim.
Sprey sıktınız mı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sprey veya, vitamin dokunmuş olabilir

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Benim tavsiyem kanatlı uzmanı görmeli enfeksiyon var gibi gözüküyor