• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Haftada kacgun sebze verilmeli

Fulya

Aktif Üye
Merhabalar kuşlarin yuvasına talaş herhangi birşey koymassam olurmu dışı kuşum sürekli yuvada ama yumurta felan yok diye biliyorum gününü orda geçiriyor birde havuç ile marul yuvaya koydum birazını yemiş kalanını kafesin içine atmış haftada kaç gün sebze vermemiz lazım

Şeyma D.

Paylaşımcı
Merhabalar kuşlarin yuvasına talaş herhangi birşey koymassam olurmu dışı kuşum sürekli yuvada ama yumurta felan yok diye biliyorum gününü orda geçiriyor birde havuç ile marul yuvaya koydum birazını yemiş kalanını kafesin içine atmış haftada kaç gün sebze vermemiz lazım
Merhaba yumurtalar kırılmasın diye koyuyoruz talaşı. Koymanız daha iyi olur. Folluk çok kirlenmiş onu sıcak suyla iyice temizlerseniz bakteri oluşmaz.

Şeyma D.

Paylaşımcı
Kuluçka döneminde haftada iki kere verebilirsiniz. 🌸

Fulya

Aktif Üye
Yuvaliga giriyorlar çok takir tukur sesler geliyor ama bilemedim

Fulya

Aktif Üye
Normalde eski bir fotoğraf folluk tenizlenmis yikanmis

Şeyma D.

Paylaşımcı
Yuvaliga giriyorlar çok takir tukur sesler geliyor ama bilemedim
Yuvalık hazırlığı için taban malzemelerine ihtiyaçları var. Dediğim gibi yumurta için önemli kırılmasını önler. Buyrun makalemizde gereken her şey yazılı.

Üst Alt