• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sahiplendirme GÜVERCİN SAHİPLENDİRME

TORTUGA4

Yeni Üye
Merhaba forum üyeleri bugün iş çıkışı eve dönerken fotoğrafta görmüş olduğunuz güvercini sokaktan aldım belliki sokakta kalsa ölecekti küçük çocuklar çok fazla kovalamış ben yakaladığımda ise ağaçtaydı ve ağaca kediler tırmanıyordu yakalayıp eve getirdim kapalı balkonda kafese koydum görünürde bir yarası yok önüne su ve buğday bıraktım ama yeme dokunmuyor dışkısıda fotoğrafta gözüküyor ishal gibi stresten midir sabaha kadar beklemeli miyim ?
ayrıca sevda papağanlarım için kullandığım multivitamin,probiyotik vs var ne yapmam gerek yardımcı olursanız çok memnun olurum.Ekli dosyayı görüntüle 94842

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba forum üyeleri bugün iş çıkışı eve dönerken fotoğrafta görmüş olduğunuz güvercini sokaktan aldım belliki sokakta kalsa ölecekti küçük çocuklar çok fazla kovalamış ben yakaladığımda ise ağaçtaydı ve ağaca kediler tırmanıyordu yakalayıp eve getirdim kapalı balkonda kafese koydum görünürde bir yarası yok önüne su ve buğday bıraktım ama yeme dokunmuyor dışkısıda fotoğrafta gözüküyor ishal gibi stresten midir sabaha kadar beklemeli miyim ?
ayrıca sevda papağanlarım için kullandığım multivitamin,probiyotik vs var ne yapmam gerek yardımcı olursanız çok memnun olurum.Ekli dosyayı görüntüle 94842
Merhaba emeğinize yüreğinize sağlık 😊🤲
Entrobac probiyotik verin 3 gün üst üste, ne ile beslenmiş bilmiyoruz, buğday, kuru kedi maması veya kuş yemi olabilir
Önüne bırakın lütfen

TORTUGA4

Yeni Üye
Teşekkür ederim vakit ayırıp yanıtladığınız için şuan üstünü örttüm stresini atsın diye sabah suyunu değiştirirken probiyotik takviyesi yapacağım, yem yememe konusunda ne düşünüyorsunuz normal mi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim vakit ayırıp yanıtladığınız için şuan üstünü örttüm stresini atsın diye sabah suyunu değiştirirken probiyotik takviyesi yapacağım, yem yememe konusunda ne düşünüyorsunuz normal mi?
Rica ederim
Dışarıda yıpranmış yolunu kaybetmiş olabilir, eğitimlidir büyük ihtimalle
Sabaha dinlenmiş olur😊🤲biraz toparlasın yemini de yiyecektir inşallah 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kafes yerde kalmasın biraz yukarı kaldırın mümkünse

TORTUGA4

Yeni Üye
Tamamdır kafesi kaldırdım masanın üstüne sabahı bekleyecez o halde. Kim bilir kaç cana böyle faydanız oldu keşfettiğimden beri mutlaka her gün foruma uğruyorum tüm forum üyelerine teşekkür edip iyi geceler diliyorum. :)

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamamdır kafesi kaldırdım masanın üstüne sabahı bekleyecez o halde. Kim bilir kaç cana böyle faydanız oldu keşfettiğimden beri mutlaka her gün foruma uğruyorum tüm forum üyelerine teşekkür edip iyi geceler diliyorum. :)
Rica ederiz, emeğinize yüreğinize sağlık 😊🤲hayırlı geceler

TORTUGA4

Yeni Üye
Rica ederiz, emeğinize yüreğinize sağlık 😊🤲hayırlı geceler
Merhaba günaydınlar kuşu tekrar gözlemledim sabah ve solunum yolu enfeksiyonu var çok büyük ihtimal hırıltılı nefes ve göz akıntısı mevcut ne tavsiye edersiniz eve giderken eczaneden alayım.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba günaydınlar kuşu tekrar gözlemledim sabah ve solunum yolu enfeksiyonu var çok büyük ihtimal hırıltılı nefes ve göz akıntısı mevcut ne tavsiye edersiniz eve giderken eczaneden alayım.
Merhaba günaydın
Gözüne gentagut göz damlası alın ve günde 1 defa iki göze de damlatın
Kekik kaynatın evde suyuna katın içsin
Burun deliklerine kekikli sudan sürün

TORTUGA4

Yeni Üye
Merhaba değerli dostlar bildiğiniz üzere bir güvercin bulmuştum hastaydı ve ben bu arkadaşı uzun uğraşlar sonucu iyileştirdim. Kafeste beslemek zorunda olduğum için daha iyi şartlarda bakabilecek birine sahiplendirmek istiyorum ne yazık ki uçuracak alanım yok Gaziantep içi elden sahiplenecek varsa benimle iletişime geçebilir.Ekli dosyayı görüntüle 95769

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba değerli dostlar bildiğiniz üzere bir güvercin bulmuştum hastaydı ve ben bu arkadaşı uzun uğraşlar sonucu iyileştirdim. Kafeste beslemek zorunda olduğum için daha iyi şartlarda bakabilecek birine sahiplendirmek istiyorum ne yazık ki uçuracak alanım yok Gaziantep içi elden sahiplenecek varsa benimle iletişime geçebilir.Ekli dosyayı görüntüle 95769
Maşallah SüphanAllah çok güzel olmuş
Emeğinize yüreğinize sağlık
Güvercinleri olan biri olmalı
Facebook sayfalarında olabilir

Üst Alt