• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Güvercin ölüyor yardım lütfen

Dilek7

Paylaşımcı
Merhaba. Balkonumuza guvercin yuva yapmisti. Iki yavru buyudu saglikli sekilde gittiler. Anne tekrar iki tane yumurtladi ama biri yasamadi malesef neden bilmiyorum öldü
Simdi bir tane kaldi. O da iyidi ama anne pek beslemedi mi ablayamadim bugun çok halsiz agzini acip kapatiyor ayaklari da kitlenmis yapışmış gogsune. Dun de yatak odasina girmis yuvasina geri goturmusler. Acaba şu an açlıktan falan mı ölüyor? Yapabilecegim bir şey var mı? Evde mihabbet kuşu yemi var sadece bi de pelet yem ve kedi maması. Daha kendisi yiyebilecek kadar buyumedi çok küçük çok uzuluyor şu an can çekismesine😢

Dilek7

Paylaşımcı
Annesi her gün geliyor balkonda bekliyor ama besliyor mu bilmiyorum yanina gitmiyor

Dilek7

Paylaşımcı
Iki guvercin yuvanin disinda bekliyor şu an anne babası sanırım. Ama yanina neden gitmiyorlar anlamadim. Diger yavrularini çok guzel beslemişlerdi

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Siz yazana kadar ben mama yapmıştım koşup ama yetişemedim malesef çok geç kaldım keşke dün yapsaydım bunu çok pişmanım öldü malesef 😭
Başınız Sağ Olsun. Hastaydı Muhtemelen Anne Baba Beslememiş Çünkü. Yüreğinize Sağlık 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Başınız sağ olsun 😔🤲

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Başınız sağ olsun