sdeniz14
Paylaşımcı
Aşırı üzgünüm... Annem bir tane profesörün videosunu görmüş kuşların tüylerinin akciğerde sertleşmeye ve zatürre gibi ölümcül hastalıklara yol açtığıyla ilgili. Kuşlar da benim alerjim olduğundan abimin odasındaydı ve şimdi annem abimin sağlığı için endişelenip onları vermeye karar vermişti. Ben de çok ısrar ettim vermesin diye ama bu sefer güvercinhane kuş evleri oluyor ya böyle ahşap kare bir pencere ve telleri kare kare olanlar onlardan geniş boyutlulardan aldı birine sultan papağanımı birine muhabbet kuşumu koyacağız tüyleri etrafta uçuşmasın diye. Ama canım çok yanıyor onların kafesleri ferah ve açıktı geniş genişti ama bunlar güvercin kafesi gibi evcil kuşlara uygun değil çok üzgünüm içim parçalanıyor ne vermeye ne de böyle bir hayata mahkum etmeye vicdanım el vermiyor keşke hiç bu kuş işine girişmeseydim. Bu kafesleri sipariş verdik ama iptal etme şansımız var. Ya bunlarda yaşayacaklar ya da sahiplendireceğiz. Sizce ne yapmalıyım? Gerçi sahiplendiremem de kimseye güvenemem iyi bakamazlar onlara.
Ekli dosyalar
-
3.6 MB Görüntüleme: 21