• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Grpet indirim kodları avantajları

Grpet

Müdavim
Üretici
herkeze merhaba sitemizde 3 gün sürecek kampanya baslatıldı pek cok üründe fiyatlar düşürdü yeni ürünler eklendi ayrıca indirimli ürünler menü paneline eklendi ordan bakabilirsiniz bu süre zarfında ilaçlar da üstemizde satışta olacak her gün bir ürünün fiyatı 5 tl olucak stok sayısı 1 olucak o yüzden takipte kalın ilk ürün 100 gr calci lux fiyatı 5 tl dir 1 adet tir yetisen alır yararlanabilmek icin en az 100 tl lik siparis olusturmanız gerekmektedir aksi durumda ücretiniz iade edilir.
100 tl ve üzeri siparise ilk 3 kisiye 20 tl indirim ceki :gr20 süresi 3 gündür.
indirim sayfarmız : https://www.grpeturunleri.com/kategori/indirimdeki-urunler

foruma özel koşulsuz şartsız isterse diazme 256 80 gr isterse natural elektrolit 20 gr paket gönderiyoruz bile istediklerini söylemeleri yeterli

Son düzenleme:

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Kampanya için teşekkürler.
Nilvermin son kullanım tarihi nedir acaba? :)

Grpet

Müdavim
Üretici
Keşke bir üründe olsa alt limitsiz olsaydı
Ürünler çok güzel duruyur kullananlar da çok memnun ama kargo ücreti yüzünden ben almak istemiyorum.
nedendir bilinmez ama kargo ücreti pahalılığı
beni rahatsız ediyor genel olarak
İyi satışlar
alt limitten kastınız anlamadım kargo ücretsiz alt limit diyorsanız 250 tl
kargo ücreti kimi rahatsız etmiyor ki eskiden yurtici ile calısıyorduk 20 tl olan kargo ücreti 38 tl oldu
zam yemeyen bisi kalmadı arasa gectik bizde kargo ücreti 20 tl sabit 1 kg bisi de alsanız 20 tl öduyorsunuz 10 kg bisi alsanızda 20 tl öduyorsunuz
fakat biz kargoya her zman daha fazla para öduyoruz 0-1 desi 20 tl 3 kg yem alan birinden biz 20 tl alıyoruz ama kargoya 23 tl öduyoruz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar @Grpet hepimiz insanız, hata yapıyoruz evet, fakat sizler satıcı olarak, ürün tanıtımlarınızı, yazılarınızı yazım yanlışı olmadan yazarsanız anlaşılma konusunda sorun yaşamazsınız. Bunlara dikkat ederseniz bence daha hoş olur 😊

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Güzel kampanya için teşekkürler. Siparişim Kargoya verildikten sonra telefonuma bildirim almadım. Bu konuyla ilgilenirseniz çok güzel olur. Bereketli satışlar dilerim 😇

Grpet

Müdavim
Üretici
Merhabalar @Grpet hepimiz insanız, hata yapıyoruz evet, fakat sizler satıcı olarak, ürün tanıtımlarınızı, yazılarınızı yazım yanlışı olmadan yazarsanız anlaşılma konusunda sorun yaşamazsınız. Bunlara dikkat ederseniz bence daha hoş olur 😊
konuyu ben hayla anlayamadım bir yerde bir yanlıs mı oldu hata mı oldu cözemedim

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
konuyu ben hayla anlayamadım bir yerde bir yanlıs mı oldu hata mı oldu cözemedim
Yok yanlış anlamayın, hata demiyorum da yazım yanlışlarını söylemek istedim aslında.. yazım hataları ve noktalama işaretlerine dikkat etmek özellikle sizler için önem arz eden bir konu olmalı diye düşünüyorum 🙂 yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim 🙋🏼‍♀️

Grpet

Müdavim
Üretici
bir yandan doğru diyorsunuz aslında o zamanda insanlar tacir gözü ile bakıyorlar birde alışkanlıklar hızlı klavye kullanımı hatalara sürüyor malesef

Grpet

Müdavim
Üretici
Güzel kampanya için teşekkürler. Siparişim Kargoya verildikten sonra telefonuma bildirim almadım. Bu konuyla ilgilenirseniz çok güzel olur. Bereketli satışlar dilerim 😇
aras kargoya gectiğimiz için suan kod gönderimi yapamiyoruz kurumsal üyelik bilgilerimizin verilmesini bekliyoruz geldiğinde kodlar otomatik cep telefonuna gönderiliyor bu arada sizin kargoda gönderildi kampanya dönemine denk geldiği için sizede iyi bir hediye gönderdim

Mehmet B.

Paylaşımcı
Az önce oluşturdum bi sipariş pazartesiye kadar gelir mi acaba?

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
aras kargoya gectiğimiz için suan kod gönderimi yapamiyoruz kurumsal üyelik bilgilerimizin verilmesini bekliyoruz geldiğinde kodlar otomatik cep telefonuna gönderiliyor bu arada sizin kargoda gönderildi kampanya dönemine denk geldiği için sizede iyi bir hediye gönderdim
Çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
bir yandan doğru diyorsunuz aslında o zamanda insanlar tacir gözü ile bakıyorlar birde alışkanlıklar hızlı klavye kullanımı hatalara sürüyor malesef
Evet haklısınız siz de 🙂