• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gözünün altında şişlik

cimennnn

Tutkulu
Herkese merhaba bizim kızın gözünün altında bir şişlik var ufak bir şişlik ama niye var anlamadım fotoğrafını çektim pek anlaşılmıyor ama yardımcı olursanız sevinirim. Ucunda birşey varmış gibi duruyor ama pek anlayamadım.

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba fotoğraf çok belirgin değil ama tüy kökü apsesi olabilir. Rif ampul alıp kulak çubuğu ile o bölgeye rif i sürün dört beş gün boyunca. Daha sonra gözlemleyin. Eğer büyüme şişlik vs olursa kanatlı uzmana götürmekte fayda var.

Son düzenleme:

cimennnn

Tutkulu
Öncelikle teşekkür ederim 😊 rifi bir deneyip sonrasında hekime götürsem olur mu? Daha yakın zamanda gittik tekrar şuan götürme şansım yok en azından belki çözüm olur. Çok belli olmuyor zaten bende kafasını okşarken farkettim.

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Bence Kullan Takip Et Gözlemle Çimeni. Daha sonra Geçmediği Durumda Goturebilirsin. Ben Aklinda Sorun Kalmaz Diye Soyledim. Ama Rif Ampul Aslinin Dediği Iyi Gelir 🌸🤗 Tekrar Geçmiş Olsun Çimen Çocuğa 🥰🙏

cimennnn

Tutkulu
Bence Kullan Takip Et Gözlemle Çimeni. Daha sonra Geçmediği Durumda Goturebilirsin. Ben Aklinda Sorun Kalmaz Diye Soyledim. Ama Rif Ampul Aslinin Dediği Iyi Gelir 🌸🤗 Tekrar Geçmiş Olsun Çimen Çocuğa 🥰🙏
Allah razı olsun 😊 takip edeceğim rifi de uygulayacağım inşallah iyi gelir gelmezse veterinere götürürüm 😊

Üst Alt