• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gözlemlerim ve multivitamin hakkında yardım Soğuk Algınlığı

mrcn0151

Yeni Üye
Merhaba foruma yeni üye oldum. Direkt başıma gelen olayı anlatmak istiyorum. Kızım ve oğlum aynı kafeste normalde sağlıklı ve hastalık belirtisi hiç göstermeyeceğine ihtimal verdiğim oğlum bugün gece tam ben uykuya dalacakken yüzümü ıslatmakla uyandırdı. Şaşırdım hemen kafesi inceledim suluğunu mu düşürdü diye ama düşürmemiş uyanıktım zaten duyardım Sonrasında biraz daha yaklaştığımda etrafa kustuğunu gördüm ve vücuduna salyalar bulaşmış hemen kalkıp temizledim çırpınıp temizlenirken gözüne köpük gelmiş ilk defa gördüm oğlumu böyle. Forumu okudum örnek konular soğuk algınlığı ile uyuşuyor. Kesinlikle veterinere gitme taraftarı değilim. Önerdiğiniz takviyeleri (ENTROBAC-BTAMİN-GERVİTW) bunları hemen şimdi siparişini vereceğim ayrıca vitamini çok nadir veren birisiyim haftada mutlaka yumurta haşlamasının beyaz sarı farketmeksizin yedirilir ve suları her gün tazelenir ancak sofraya gelip ekmek yemekten de çekinmiyorlar sanırım bu zararlıymış ama bende kovalayamıyorum her neyse. Arkadaşlar öneriniz nedir bu söylediğim vitaminler nasıl kullanılır fikirleriniz ve önerilerinize gerçekten ihtiyacım var su yem yumurta yeşillik hijyen hepsine dikkat ediyoruz ailecek. Şimdiden teşekkürler vitamin markaları Rohnfried hepsi.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın lütfen. Temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz.
Vitamin kullanımılarına ekli linkten ulaşabilirsiniz

mrcn0151

Yeni Üye
Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın lütfen. Temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz.
Vitamin kullanımılarına ekli linkten ulaşabilirsiniz

Semiha hanım 2 kuş olduğu için hangisinin ait olduğunu ayırt etmek haliyle zor biraz ama yakalar yakalamaz ileteceğim yaşanan olayın sabahı yani bugün enerjik ve ötmeleri canlı henüz takviye veremedim sipariş verdim bir sorum var günlük su değiştiğimi söylemiştim. Konuda şöyle yazıyor sabah verip akşam taze su ile değiştirin derken sabah vitaminli su akşamda vitaminsiz saf su mu verilmeli?

Son düzenleme:

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba su 7 8 saat dursa yeter sonra temiz su arası vermelisiniz

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Sirke asidiktir bağırsak florasını bozar vermeyin ayrıca yemleri ve sebze hariç hiçbir şekilde kesinlikle insan gıdası vermeyin (ekmek, abur çubuk vs ne olursa olsun)

mrcn0151

Yeni Üye
ilgilenen herkese teşekkürler vitaminlerden sonra dönüş yapacağım ondan hariç dışkısını da yüklemeye çalışacağım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Sofrada ekmek varken çıkarmayın, sirke vermeyin kesinlikle

mrcn0151

Yeni Üye
Konuyu güncelliyorum hocalarım sayın @Semiha S. @The Search @Tarık T. @Burçak A. belirttiğim gibi bir erkek bir dişi var beyaz olan dişi. Dişinin ceresi anormalleşmişti teramicy adlı krem sürüyorum sonrasında erkeğin cereside bu şekilde kurumaya başlamış sanırım tedavi doğru değil ortada olan durum nedir ne yapılmalı güncel olarak satın aldığım takviyeler rohnfried markali bt-amin, gervit-w, entrobac. Yarın ya da diğer gün elime ulaştığı gibi takviyelere başlayacağım sizin öneriniz nedir ne yapmalıyım

Ekli dosyalar

Üst Alt