Merhaba foruma yeni üye oldum. Direkt başıma gelen olayı anlatmak istiyorum. Kızım ve oğlum aynı kafeste normalde sağlıklı ve hastalık belirtisi hiç göstermeyeceğine ihtimal verdiğim oğlum bugün gece tam ben uykuya dalacakken yüzümü ıslatmakla uyandırdı. Şaşırdım hemen kafesi inceledim suluğunu mu düşürdü diye ama düşürmemiş uyanıktım zaten duyardım Sonrasında biraz daha yaklaştığımda etrafa kustuğunu gördüm ve vücuduna salyalar bulaşmış hemen kalkıp temizledim çırpınıp temizlenirken gözüne köpük gelmiş ilk defa gördüm oğlumu böyle. Forumu okudum örnek konular soğuk algınlığı ile uyuşuyor. Kesinlikle veterinere gitme taraftarı değilim. Önerdiğiniz takviyeleri (ENTROBAC-BTAMİN-GERVİTW) bunları hemen şimdi siparişini vereceğim ayrıca vitamini çok nadir veren birisiyim haftada mutlaka yumurta haşlamasının beyaz sarı farketmeksizin yedirilir ve suları her gün tazelenir ancak sofraya gelip ekmek yemekten de çekinmiyorlar sanırım bu zararlıymış ama bende kovalayamıyorum her neyse. Arkadaşlar öneriniz nedir bu söylediğim vitaminler nasıl kullanılır fikirleriniz ve önerilerinize gerçekten ihtiyacım var su yem yumurta yeşillik hijyen hepsine dikkat ediyoruz ailecek. Şimdiden teşekkürler vitamin markaları Rohnfried hepsi.