Ayana888 Yeni Üye Katılım 10 May 2022 Mesajlar 26 Tepkime puanı 8 Puanları 3 19 Ağu 2023 #1 Gökkuşağı ispinozu bakmayı düşünüyorum üreme döneminden önce ve sonra nasıl bir kür uygulamalıyım haftalık olarak neler vermeliyim(vitamin tohum meyve mama vb.)
Gökkuşağı ispinozu bakmayı düşünüyorum üreme döneminden önce ve sonra nasıl bir kür uygulamalıyım haftalık olarak neler vermeliyim(vitamin tohum meyve mama vb.)
Kübra Ö. Eski Forumcu Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,520 Tepkime puanı 9,783 Puanları 113 19 Ağu 2023 #2 İspinozlar hakkında pek bilgim yok ama muhabbetler ile aynıdır sanırım. Burayı inceleyebilirsiniz. Muhabbet Kuşu Üretimi Nasıl Yapılır ? » Kafes Kuşları Blog Muhabbet kuşu üretimi nasıl yapılır Üretim hangi takviyelerle Muhabbet Kuşu Üretimi Nasıl Yapılır ? Kuşlarda Hastalık Kafes Kuşları Blog » www.kafeskuslari.org
İspinozlar hakkında pek bilgim yok ama muhabbetler ile aynıdır sanırım. Burayı inceleyebilirsiniz. Muhabbet Kuşu Üretimi Nasıl Yapılır ? » Kafes Kuşları Blog Muhabbet kuşu üretimi nasıl yapılır Üretim hangi takviyelerle Muhabbet Kuşu Üretimi Nasıl Yapılır ? Kuşlarda Hastalık Kafes Kuşları Blog » www.kafeskuslari.org