• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Gervit taubenfit nedir ne için kullanılır ?

Ege A.

Paylaşımcı
Gervit taubenfit nedir ne için kullanılır acaba set halinde satılıyor gervit w ikisi birbirini destekleyici vitaminler mi yoksa tamamen farklı vitaminler mi ayrıca entrobac nasıl kullanılır birde onu anlatırsanız çok iyi olur

Bahar Y.

Müdavim
Gervit-w başlı başına bir multivitamin, kesinlikle tavsiye ederim. Taubenfitte genelde çift kuşlara kullanılır, yumurta verimliliği açısından

Ege A.

Paylaşımcı
Gervit-w başlı başına bir multivitamin, kesinlikle tavsiye ederim. Taubenfitte genelde çift kuşlara kullanılır, yumurta verimliliği açısından
Anladım yani kızıştırma yumurta sağlığı gibi şeyler için kullanılıyor sanırım taubenfit

Ege A.

Paylaşımcı
Birde benim 2 tane kuşum var dişi olan daha erişkinliğe ulaşmadı erişkinliğe ulaştıktan sonra taubenfit kullanmam gerekir mi yoksa sadece yumurta yaptıracağım zaman mı kullanmaya başlamam lazım

Çaylak

Paylaşımcı
Birde benim 2 tane kuşum var dişi olan daha erişkinliğe ulaşmadı erişkinliğe ulaştıktan sonra taubenfit kullanmam gerekir mi yoksa sadece yumurta yaptıracağım zaman mı kullanmaya başlamam lazım
İlk yumurtayı görene kadar kullanabilirsin E-50’yi.

Üst Alt