Merhaba herkese iyi akşamlar dilerim buraya sürekli soru soruyorum çok teşekkürler herkes çok yardımcı oluyor ama şimdiki sorum biraz acil ve önemli Benim kuşum 3 aylıkken geldi bana tahlilsiz oğlum ilk önce ayağını incitti o geçti biraz hasta oldu dışkısı poposuna yapışıyordu sonra o da geçti şimdi tüy dökme dönemine girdi fakat gerçekten çok halsiz mutsuz gözüküyor bende tüy dönemindendir diye düşünüp çok üstüne düşünmedim ama yinede aldığım üretimhaneciye sordum bir anda bana dış parazit olabilir ölümcül falan dedi haliyle çok korktum ne olduğunu nereden anlayacağım genelde hep tünekte duruyor hareketsiz ama kuş sesi açarsam çok hareketleniyor yani hasta olsa onlara da çok enerjik olmazdı diye düşünüyorum lütfen uzun detaylı açıklama yapabilirseniz çok mutlu olurum ne olabilir ciddi mi durumu sizce parazit olabilir mi? ya da beni mi sevmiyor mutlu değil? tüy döneminden olabilir mi? detaylar (çok kaşınması yok arada silkelenip tüylerini düzeltiyor günde 3 defa civarı. yemek yemesi iyi gibi iştahsız değil dışkısı biraz siyah ama dışkıda beyaz kısımda var) lütfen bütün sorularıma cevap verin çok endişeliyim onun için elimden geleni yapıyprum ama üst üste hep bir şey oldu artık çok yoruldum şimdiden çok teşekkür ederim (düzenli her gün kafes temizliği yapıyorum) çok nadir dışkı yediğini gördüm ama önlem alıyorum me zaman görsem