• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Genel Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmed

Müdavim
Tüneklerinize su değdırmeyin diyorlar fakat ben yıllardır su ile sabun ile su ile yıkıyorum hani suda bekletmiyorum ama mantar oluşumu yapar diyorlar bu doğru mu doğru ise nasıl yıkayacağız eski tünekleri çöpe mi atayım teşekkürler

Furkan82828282

Paylaşımcı
Tüneklerinize su değdırmeyin diyorlar fakat ben yıllardır su ile sabun ile su ile yıkıyorum hani suda bekletmiyorum ama mantar oluşumu yapar diyorlar bu doğru mu doğru ise nasıl yıkayacağız eski tünekleri çöpe mi atayım teşekkürler
İyi günler suyun altında yıkamayın su çeker nem yapar ama nemli bir bezle silerek temizleyin

Ahmed

Müdavim
Peki normalde kafes ve suluklarıni (sulukları ve yemlikleri metal) temizlemek için bulaşık detarjanı kullanıyorum vikron s kullanmak zorundamıyım yani bulaşık deterjanı bi poroblem olurmu çok iyi duruluyorum yıkadıklarımı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Peki normalde kafes ve suluklarıni (sulukları ve yemlikleri metal) temizlemek için bulaşık detarjanı kullanıyorum vikron s kullanmak zorundamıyım yani bulaşık deterjanı bi poroblem olurmu çok iyi duruluyorum yıkadıklarımı
Zorunda değilsin kardeşim detarjandan sonra iyice durulayıp kurut 👍

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben bulaşık makinesinde yıkıyorum. Sonra tekrar durulayıp kullanıyorum. Tüneklleride yıklayabilirsiniz sorun olmaz. Arada ocakta ateşe tutarsanız bakterileride aza indirgenmiş olursunuz. Toplu temizliğimde tünekleri fırına sürüp düşük ısıda bir 15 20 dk fırınlıyorum ben.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çift konu açmışsınız ve yeni üye değilsiniz,😊diğer konudan devam edebilirsiniz 😊🐦

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt