• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

genel bilgi

furkan er

Aktif Üye
Merhabalar ben kuşumun yalnız olmasını istemiyorum ilerde ona arkadaş almak çok isterim ama yavru bakabileceğimi düşünmüyorum çünkü bu bile ilk kuşum ve yavrular çok hassas oluyor hayata tutunamayanlarıda oluyor diye biliyorum böyle şeylerde aşırı hassasımdır nasıl yavru almadan arkadaş alabilirim yanına aynı cinsiyet alsam ne olur bilgilendirebilir misiniz acaba?

Bahar Y.

Müdavim
Merak etmeyin erkek ve dişi kuşu aynı kafese koyunca hemen yavru yapmıyorlar. Hatta çok uğraşıp alamayanlar da var 😅 Muhabbet kuşları seçici kuşlar yuvalıkta takmazsanız büyük ihtimal bir sorun olmayacaktır
Ben mesela 🥺😂 gerçekten hiç kolay bir olay değil, yaklaşık 7 aydır birlikte olan kuşlarım inatla çiftleşmiyorlar ayak atma dahi yok o kadar çabalamama rağmen 😊

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Aslında bende yavru yapmayacak bir arkadaş istiyorum kuşumun yanına. :) Yavru bakımı konusunda hiç bilgi sahibi değilim.

furkan er

Aktif Üye
Merak etmeyin erkek ve dişi kuşu aynı kafese koyunca hemen yavru yapmıyorlar. Hatta çok uğraşıp alamayanlar da var 😅 Muhabbet kuşları seçici kuşlar yuvalıkta takmazsanız büyük ihtimal bir sorun olmayacaktır
Aa bilmiyordum çok şaşırdım teşekkür ederim

furkan er

Aktif Üye
Öyle bir amacım kalmadı yavru erkek aldım, baktım benimkiler arkadaş arkadaş geziyorlar 😂 ama çiftleşirlerse forumdaki isteyen arkadaşlarımız olursa onlara hediye edebiliriz😊
ben talibim artık benimkine arkadaş olur 🤣😅😅😅😅 Tüyleri kadar ömrü olur İnşallah kuşlarınızın İyi akşamlar 🙏🏻👋🏻

Üst Alt