T TrgY Yeni Üye Katılım 20 Ara 2018 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 1 Eyl 2019 #1 Söylediğiniz gibi 10 gün kafesten çıkarmadım 11. gün ve 14. gün fotoğrafları. Hiçbir yere çarpmadı maşallah. (Fotoğrafları yorum kısmına atabildim)
Söylediğiniz gibi 10 gün kafesten çıkarmadım 11. gün ve 14. gün fotoğrafları. Hiçbir yere çarpmadı maşallah. (Fotoğrafları yorum kısmına atabildim)
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,369 Tepkime puanı 31,552 Puanları 1,999 Yaş 43 1 Eyl 2019 #2 Maşallah helal olsun iyi egitiyorsunuz :up: böylece yakın zamanda konuşmaya başlar eğitime devam
Ü Üye silindi 2 Yasaklı 1 Eyl 2019 #3 Maşallah.... Dostluğunuz daim olsun.Gayet güzel gidiyor eğitim :up: Birde oyuncağı aldınız mı ? siz mi yaptınız ?
Maşallah.... Dostluğunuz daim olsun.Gayet güzel gidiyor eğitim :up: Birde oyuncağı aldınız mı ? siz mi yaptınız ?
T TrgY Yeni Üye Katılım 20 Ara 2018 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 1 Eyl 2019 #4 Teşekkür ederim.Evde bi kaç tahta vardı onlardan yaptım.İpli olanı da Youtube'da gördüm ona bakarak yaptım.
Teşekkür ederim.Evde bi kaç tahta vardı onlardan yaptım.İpli olanı da Youtube'da gördüm ona bakarak yaptım.
T TrgY Yeni Üye Katılım 20 Ara 2018 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 1 Eyl 2019 #5 Şehmus BAKIR' Alıntı: Maşallah helal olsun iyi egitiyorsunuz :up: böylece yakın zamanda konuşmaya başlar eğitime devam Genişletmek için tıkla ... Şehmus BAKIR' Alıntı: Maşallah helal olsun iyi egitiyorsunuz :up: böylece yakın zamanda konuşmaya başlar eğitime devam Genişletmek için tıkla ... İnşallah cici kuşa devam
Şehmus BAKIR' Alıntı: Maşallah helal olsun iyi egitiyorsunuz :up: böylece yakın zamanda konuşmaya başlar eğitime devam Genişletmek için tıkla ... Şehmus BAKIR' Alıntı: Maşallah helal olsun iyi egitiyorsunuz :up: böylece yakın zamanda konuşmaya başlar eğitime devam Genişletmek için tıkla ... İnşallah cici kuşa devam
Yusuf Kürşat Akkuş Eski Forumcu Kurucu Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 1,978 Tepkime puanı 2,243 Puanları 113 Yaş 42 20 Eyl 2019 #6 Maşaallah her şey güzel görünüyor sağlıkla besleyin