- Kullanılan İlaç
- Augmentin 400 mg macrol 250 mg
Öncelikle merhaba 5 aylık sevda papağanım var, yaklaşık 1 aydır burnu akıyor ilk veterinere götürdüğümde veteriner, enfeksiyonun kalıntıları kaldığını söyleyip augmentin 400 mg verdi 100 ml suluğa 2 ml atmamı söyledi ilk bir hafta kullanıp götürdüm, burnuna şırıngayla su sıkıp burnu tıkanmış 3 gün daha kullan dedi toplam 10 gün kullandım ama yinede burun akıntısı geçmedi 10 günün sonunda tekrar götürdüğümde enfeksiyon toplanmış ödem yapmış bu sefer macrol 250 mg verip 1 hafta daha kullanmamı söyledi 100 miligrama 1.5 ml karıştırıp veriyorum yeşillik sebze meyve vermemi söyledi onlarıda vermeyi bıraktım 4 gündür macrol kullanıyorum ama hiç bir faydası olmadı hala burnu akıp duruyor baloncuk oluşuyor burun deliğinin için su dolu yani sümük var,
Günlük yemini suyunu değiştiriyorum çelik yemlik kullanıp kaynatıyorum mikrobu kırılsın diye, haftada bir defa virkon s ile dezenfekte ediyorum, dışkı bulaşan her yeri anında yıkıyorum
altını 3 günde bir değişiyorum
geceleri sıcak su torbası koyuyorum
petekler açık
odada ısıtıcı da çalışıyor
kısacası herşeyi yapıyorum ama bir türlü geçmedi burada iyi bir veteriner daha var uğur pet veteriner kliniği Fakat bana ilaç kullanmadan gelin dedi ilaç kullandığım için bende gitmeyi düşünmüyorum çarşamba günü yine kavaklıdere veteriner kliniğine götüreceğim büyük ihtimal antibiyotiğe devam etmemi söylicek sizce ne yapmalıyım çok fazla antibiyotik kullandı
Günlük yemini suyunu değiştiriyorum çelik yemlik kullanıp kaynatıyorum mikrobu kırılsın diye, haftada bir defa virkon s ile dezenfekte ediyorum, dışkı bulaşan her yeri anında yıkıyorum
altını 3 günde bir değişiyorum
geceleri sıcak su torbası koyuyorum
petekler açık
odada ısıtıcı da çalışıyor
kısacası herşeyi yapıyorum ama bir türlü geçmedi burada iyi bir veteriner daha var uğur pet veteriner kliniği Fakat bana ilaç kullanmadan gelin dedi ilaç kullandığım için bende gitmeyi düşünmüyorum çarşamba günü yine kavaklıdere veteriner kliniğine götüreceğim büyük ihtimal antibiyotiğe devam etmemi söylicek sizce ne yapmalıyım çok fazla antibiyotik kullandı