• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gece Kanat Çırpması

Duman.27

Yeni Üye
10aylık sultan papağanım var geçen sefer kanat çıkarırken zorlanma yaşamış kanadı kanatmıştı bundan dolayı gece yarısı çırpınmıştı fakat bugün saat 03:40 civarı yine çırpınma sesine uyandım, yanına gittim hiçbirşeyi yoktu bişeyden korkmuş gibiydi. Konuyla alakalı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Bu durum tekrar eder mi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
10aylık sultan papağanım var geçen sefer kanat çıkarırken zorlanma yaşamış kanadı kanatmıştı bundan dolayı gece yarısı çırpınmıştı fakat bugün saat 03:40 civarı yine çırpınma sesine uyandım, yanına gittim hiçbirşeyi yoktu bişeyden korkmuş gibiydi. Konuyla alakalı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Bu durum tekrar eder mi?
Merhaba, muhtemelen ses duyup korkuyor, loş bir gece lambası etkili olur, tıkırtı, rüzgar sesi dışarıdan gelen köpek sesi hepsi etken, cılız bir ışık olursa korkmaz😊🤲

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Görebilir miyiz 👍

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Geçmiş konunuza baktım da daha önce de benzer konudan bir kanat yaralanması olmuş. Yavrunuz ya çok korkuyor bunun için gece lambası alabilirsiniz, huzursuz eden etkenleri bulup yok edilebilirsiniz. Yada dış parazit şüphesi olabilir. Siz iki ihtimali de göz ardı etmeyiniz. Hem dış parazit yaptırın hemde odasına loş ışık alabilirsiniz.

Üst Alt