• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Garip kafa hareketi

armagannytn

Yeni Üye
Merhabalar, kuşumuz yaklaşık 1 ay önce Aşağıdaki video gibi garip bir kafa sallama hareketi,salyalı yem çıkarma,halsizliği vardı bunun üzerine veterine götürmüştük.Veteriner solunum yolu enfeksiyonu dedi ondan sonra probiyotik+vitamin+antibiyotik tedavisine başladık ve 1 hafta içinde iyileşti.Şimdi aynı hareketleri tekrar yapmaya başladı.Ağzından siyah pamuk gibi birşey çıkardı( antibiyotik tedavisine başladığımız zamanda buna benzer birşey çıkarmıştı)bizim kuşumuz aşırı hareketlidir her yeri gagalar genellikle.Dışkı fotoğrafını ve çıkardığı o şeyi aşağıya ekliyorum,yardımcı olabilir misiniz.Tekrar mı veterinere baktırmalıyım( şuan halsizliği yok yeme de iniyor benimle konuşuyor ama kafa sallama biraz can sıkıyor)

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba sağı solu fazla gagalamadan dolayı kursak tıkanmış olabilir. Ki büyük ihtimalle öyle görünüyor. Kanatlı uzmana götürmeniz uygun olur.

armagannytn

Yeni Üye
Yarın götürebilirim ancak solunumu da normal duruyor hırıltısı yok acil bir sorun teşkil eder mi? Teşekkür ediyorum.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Yarın götürebilirim ancak solunumu da normal duruyor hırıltısı yok acil bir sorun teşkil eder mi? Teşekkür ediyorum.
Yarın götürün ama süreç daha fazla uzarsa kuş için pek iyi olmaz. Çünkü yem yemesini su içmesini vs hayat düzenini etkiler kursakta iplik pamuk birikintileri olduğu için.

Üst Alt