• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

garip dışkı ve kusma

dear.aysi

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
ishal ve kusma
Hastalık Belirti Tarihi
18 Ağu 2024
arkadaşlar merhaba 10 yaşında erkek muhabbet kuşum var. bir saat önce kokulu bir şekilde kustu. birkaç gündür halsiz de kendisi. beslediği bi dişi var. şimdi de dışkısı bi garip sadece beyaz kısmı çıkıyor. yemesinde içmesinde sorun yok. nolmuş olabilir?

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz yem yemiyor

dear.aysi

Yeni Üye
Kusmuğu kokuyorsa kursakta mantar olma ihtimali var bence kanatlı uzmanı veterinere götürün. Nerede ikamet ediyorsunuz?
ben ankarada ikamet ediyorum. uğur pet veteriner kliniğine gidiyoruz. kursak mantarı olduğu söylenmişti onun için ilaç da verildi ama sanki bugünkü boğazın- kaçmış bi şeyi çıkarıyor gibiydi. yarın da gözlemleyeceğim. şimdi baya bi yem yedi suyunu da içti.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
ben ankarada ikamet ediyorum. uğur pet veteriner kliniğine gidiyoruz. kursak mantarı olduğu söylenmişti onun için ilaç da verildi ama sanki bugünkü boğazın- kaçmış bi şeyi çıkarıyor gibiydi. yarın da gözlemleyeceğim. şimdi baya bi yem yedi suyunu da içti.
En iyi veterinere gitmissiniz 👍 Maalesef mantar tekrarlayabilen bir rahatsızlık. O boğazına bir şey kaçar gibi hareket de mantardan olabilir. Yem yiyip su ictiyse sevindim 👍

Üst Alt