U Uğur yetkin Yeni Üye Katılım 13 Eyl 2025 Mesajlar 53 Tepkime puanı 24 Puanları 8 13 Mar 2026 #1 Merhabalar bir sorum olacaktı ben bakınca pek anlamadım ama muhabbet kuşu gagasında beyaz bir tabaka var bu sürtmeden dolayı mı yoksa mantar başlangıcı mı var
Merhabalar bir sorum olacaktı ben bakınca pek anlamadım ama muhabbet kuşu gagasında beyaz bir tabaka var bu sürtmeden dolayı mı yoksa mantar başlangıcı mı var
Aslı Ö. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Editör Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 10,048 Tepkime puanı 15,543 Puanları 113 13 Mar 2026 #2 Sürtmüş bir yere. Kokusuz vazelin varsa sürün. Az bir miktar. Gaga zamanla onarır kendini. Son düzenleme: 13 Mar 2026
U Uğur yetkin Yeni Üye Katılım 13 Eyl 2025 Mesajlar 53 Tepkime puanı 24 Puanları 8 13 Mar 2026 #3 Aslı Ö.' Alıntı: Sürtmüş bir yere. Kokusuz vazelin varsa sürün. Az bir miktar. Gaga zamanla onarır kendini. Genişletmek için tıkla ... Anladım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Aslı hanım
Aslı Ö.' Alıntı: Sürtmüş bir yere. Kokusuz vazelin varsa sürün. Az bir miktar. Gaga zamanla onarır kendini. Genişletmek için tıkla ... Anladım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Aslı hanım