• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gaga taşını fazla kemiriyor

dero

Yeni Üye
Watch unnamed | Streamable

Kuşumun bu davranışı normal mi? Bu birkaç gün içinde üçüncü gaga taşı (veya dördüncü sayamadım). Gagası fazla uzanmıştı ve yerinde durmuyordu diye kesmediğim için gaga taşını çılgınca kemirmesinde bir problem olduğunu düşünmedim ama..Az önce bu videodaki gibiyken parmağımı koparırcasına yakaladı. Bugünlerde zaten hemen ısırma eğiliminde ve acıtıyor. Kafeste kalamar kemiği, mineral taş, kuş kumu mevcut.

Furkan82828282

Paylaşımcı
Watch unnamed | Streamable

Kuşumun bu davranışı normal mi? Bu birkaç gün içinde üçüncü gaga taşı (veya dördüncü sayamadım). Gagası fazla uzanmıştı ve yerinde durmuyordu diye kesmediğim için gaga taşını çılgınca kemirmesinde bir problem olduğunu düşünmedim ama..Az önce bu videodaki gibiyken parmağımı koparırcasına yakaladı. Bugünlerde zaten hemen ısırma eğiliminde ve acıtıyor. Kafeste kalamar kemiği, mineral taş, kuş kumu mevcut.
Kızgınlıkla olabilir ama 1tubek değil 2tunek kullan birde tahta tünek kullan

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ezgi hanım yine rahatsız ediyorum ama kuşum kafesteki diğer kuşumun birkaç kez kuyruğunu ve kanadını yakalayıp zar zor bıraktı. Kuşları ayırsam kızgınlığı geçene kadar olur mu?
Merhaba, dişiler kızgınlığa girince çok hırçın olur, kanlı kavgalar tartışmalar çıkar, ayakları ıssırır, kuyruk kanat çeker, altına alır yüz göz baş diderler, baskın olan kazanır, en güvenli olan ayırmaktır
Çekirdeksiz elma, yulaf banyo kızgınlığı azaltır 😊🤲

dero

Yeni Üye
Merhaba, dişiler kızgınlığa girince çok hırçın olur, kanlı kavgalar tartışmalar çıkar, ayakları ıssırır, kuyruk kanat çeker, altına alır yüz göz baş diderler, baskın olan kazanır, en güvenli olan ayırmaktır
Çekirdeksiz elma, yulaf banyo kızgınlığı azaltır 😊🤲
Demet hanım, az önce elime alınca fark ettim kızgınlıktaki kuşumun vücudu bana sıcak geldi. Elime alınca parmağım normalden fazla ısınıyor. Kızgınlıkta bu da normal mi?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Demet hanım, az önce elime alınca fark ettim kızgınlıktaki kuşumun vücudu bana sıcak geldi. Elime alınca parmağım normalden fazla ısınıyor. Kızgınlıkta bu da normal mi?
Merhaba, çok normal şuan hormonlar çok hızlı normal ısı 39 dur, bu 42 ye kadar çıkabilir😊🤲

Üst Alt