• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gaga mantarı olabilir mi ?

Berkan işleyen

Aktif Üye
Herkese merhaba. Kuşum 6 aylık. Gagasının uç kısmı nasırımsı gibi bi halde soyuluyor gibi acaba mantar mı oldu görselini yükleyeceğim tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ekli dosyalar

leylabüşra

Paylaşımcı
değil büyüdükçe ve gagalarını törpüledikçe böyle durumlar oluşabiliyor :) maşallah sağlıklı bir kuş :)

Berkan işleyen

Aktif Üye
Teşekkürler. Gaga taşı ve kalamar haricinde herşeyi kemiriyo. Bazen zorla kendim kemittiriyorum kalamarı yada gağa taşını. Kendisini özgür bir kuş olarak alıştırdım. Kafesin kapısı hep açık. Görseldeki kulaklığın halinden anlayabilirsiniz ne kadar yaramaz olduğunu. Birde ısırmayı oyun sanıyor. Isırmaktan çok zevk alıyor. Isırıyor uçuyo bir tur atıyo tekrar geliyo ısırıyor

leylabüşra

Paylaşımcı
ısırmayı seviyordur özgür olması güzel bir durum :) aynı zamanda korkulacak birşey yok yaşları büyüdükçe gagalarını törpülüyorlar :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Gagadaki uç kırılmalardan bahsediyorsunuz sanırım biotin eksikliğinden olabilir öbür türlü kuşun ayakları ve gagası temiz masallah sağlıklı görünüyor 👍