• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Gaga kenarı normal mi?

cmrdryunr

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
gagayı tellere sürtme
Hastalık Belirti Tarihi
13 Kas 2025
Herkese merhaba, kuşum gagayı ara ara salıncağına ve kafes tellerine sürtüyordu ben de acaba birşey var mı diye tüyleri aralayıp baktım ve resmini çektim, resimlerin hepsi elle tüylerini araladığım hali. Normal duruşunda düz duruyor. Bir sıkıntı var mıdır gaga ve gaga kenarlarında?
Kuşun keyfi çok yerinde, kafeste olması gereken herşey var, dışkı normal, 8 yaşında.
Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, trendyoldan crystalin animal health alıp derisine günde 2 kez sıkın, kuşunuzda solunum problemi, kuyrukta sekme var mı ☺

cmrdryunr

Yeni Üye
Merhaba, trendyoldan crystalin animal health alıp derisine günde 2 kez sıkın, kuşunuzda solunum problemi, kuyrukta sekme var mı ☺
Hiçbir problemi yok saydıklarınızdan, bahsettiğiniz spreyi ağız kenarına mı sıkmam gerekir? Kaç gün kullanmalıyım? Sıkıntısı nedir kuşun? 🥹

cmrdryunr

Yeni Üye
Tatlı badem yağı sürüyorum bazen gagasına ve ayaklarına bu arada

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herkese merhaba, kuşum gagayı ara ara salıncağına ve kafes tellerine sürtüyordu ben de acaba birşey var mı diye tüyleri aralayıp baktım ve resmini çektim, resimlerin hepsi elle tüylerini araladığım hali. Normal duruşunda düz duruyor. Bir sıkıntı var mıdır gaga ve gaga kenarlarında?
Kuşun keyfi çok yerinde, kafeste olması gereken herşey var, dışkı normal, 8 yaşında.
Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba gaga da renk değişimi başlamış yanlar dökülmüş dökülme yaş itibariyle olabilir, bakteri kaynaklıda olabilir
Karaciğer doygunluğu renkte etken olabiliyor
Hocamız makalesinde anlatmış
Buyrun okuyun lütfen faydası çok olur

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hiçbir problemi yok saydıklarınızdan, bahsettiğiniz spreyi ağız kenarına mı sıkmam gerekir? Kaç gün kullanmalıyım? Sıkıntısı nedir kuşun? 🥹
Ben de Demet hocam gibi karaciğerden şüphelendim çünkü deride renk değişimi var, tüylerde ve deride de kaşıntı yapar mutlaka bir röntgen çektirin, crystalini de derisine sabah akşam sıkın 🌸

cmrdryunr

Yeni Üye
İkinize de çok teşekkür ederim, spreyi sipariş ediyorum. Şehir merkezine gidince de veterinere götüreceğim.🙏