• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Gaga altinda kaşıntı?

minnakebabil

Yeni Üye
Merhabalar, bir kac gune dışı muhabbet kuşuma tuhaf bi sekilde yem yerken kafasini tunege yada kafese kaşınıyor gibi, gaga altında yeşillik oluyor bilemedim sebzeden mi başka şeyden mi? Eskiden normal yiyodu, suan da yuvada yavrulari var oldugu icin sik sik cikmiyor ama her cikisinda yemek icin oyle yapar, video linki de atcam bi bakar misiniz ?

Bir de başka bi sorularim var, mantar olsa nasil tedavi edebilirim ne yapabilirim?? Olmadiysa da ne yapmaliyim? Yuvanin ici temizlik nasil yapabilirim temizlige gerekiyor mu? Temizlesem dişi kusuma güvensizlik hissedip yumuryqlari birakir mi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar, bir kac gune dışı muhabbet kuşuma tuhaf bi sekilde yem yerken kafasini tunege yada kafese kaşınıyor gibi, gaga altında yeşillik oluyor bilemedim sebzeden mi başka şeyden mi? Eskiden normal yiyodu, suan da yuvada yavrulari var oldugu icin sik sik cikmiyor ama her cikisinda yemek icin oyle yapar, video linki de atcam bi bakar misiniz ?

Bir de başka bi sorularim var, mantar olsa nasil tedavi edebilirim ne yapabilirim?? Olmadiysa da ne yapmaliyim? Yuvanin ici temizlik nasil yapabilirim temizlige gerekiyor mu? Temizlesem dişi kusuma güvensizlik hissedip yumuryqlari birakir mi?
Merhaba, işaretli bölgeyi kontrol edin lütfen
Eczaneden trosyd mantar kremi alıp sürün geceleri 1 defa kulak pamuğu ile sürün
Önce kontrol edin isterseniz

Ekli dosyalar

minnakebabil

Yeni Üye
Merhaba, işaretli bölgeyi kontrol edin lütfen
Eczaneden trosyd mantar kremi alıp sürün geceleri 1 defa kulak pamuğu ile sürün
Önce kontrol edin isterseniz
Yuvasinda oldugu icin onu cikaramiyorum, ne zaman onu kontrol etmek icin tutmak isresem yuvaya hemen geri donuyor, uzaktan bakinca hic bi sey gorunmuyo cok normal duruyor, bir de sey de farkettim, sadcee yemek yeyince kasinyor gibi yapiyor, durup duruken yapmaz