Herkese hayırlı günler diliyorum öncelikle. Allah her hayvan severin gönlüne göre versin. Foruma ilk katılma olayımı anlatmak için yazdım ve bu güzel aile ile böyle tanışma fırsatı oldum. Eskiden muhabbet kuşu üretimindeydim. 50 çiftlik bir üretimhanem vardı. Kümesimin penceresinden yabani bir kuş hastalık bulaştırdı ve çoğu kuşlarımı kaybettim veba hastalığı olmuşlardı engel olamadım çok ağır bir hastalık yavrular anne babaları kan kusarak ölmeye başladı 4 yıllık emeğim ziyan oldu ve hayvanlarım ölünce kaldıramadım tüm kümesimi kuzenime ücretsiz devir ettim tüm kuşlarla birlikte kendisi şuan Antalya'da sağ kalan yavrularımın damarlarıyla üretime devam ediyor. Şimdi bu olayı neden anlattığıma gelirsek bu olay 4 sene önce gelmişti başıma ve yıllar sonra kardeşim eve papağan türü olan cennet papağanı aldı. Tekrardan o heves başladı içimde ve yanına eş aldım internet üzerinde cennet papağanı hakkında pek bilgi yok malesef sevda var sultan papağanı var ama cennet papağanı nadir oluyor. Kuşlarla alakalı kavga durumu olduğu için bende üretici arkadaşlar daha iyi bilir fikir almak ve papağan hakkında daha önceden üretim yapan kişilere sormak için kayıt olmuştum ama gidemedim sorunum hallolmasına rağmen benimde tecrübelerimle edindiklerimi diğer arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kavga ediyor diye konu açtığım cennet çiftimin şuan 3 yavrusunu aldım. Kendime gelince Sivaslıyım yaşım 25 ve makine mühendisliği ve sağlık teknikerliği mezunuyum.