• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Fungi stop yan etki

Emreoz

Aktif Üye
Merhaba,

3 gündür kuşlarıma fungi stop (nistatin) veriyorum, 250 ml suya 1,25 gr şeklinde koyup sonra 2 suluğa paylaştırıyorum, fakat tüy dökmeye başladılar dünden beri ve birinde bu sabahtan beri dışkı sulu. Bu normal mi? Doz mu fazla geldi? Kullanma talimatında 1 litreye 5 gr diyordu ama o güvercin içim mi? Dozu azaltmam mı gerek? Teşekkürler.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dozaj fazla olmuş yarım suluga nohut tanesi kadar verin 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dediğim ölçekte beş gün veya bir hafta verin durumuna göre

Grpet

Müdavim
Üretici
dutch 4 care bird ait ürün iise yan etkisi yok denebilir ayrıca mantar hastalıklarında tüy dökümüüde görülebilir ölcüdede problem yok deneblir
kafes kuslarında 1 lt suya 5 gr koyulur güvercinde ise 2 lt suya 5 gr koyulur

Emreoz

Aktif Üye
dutch 4 care bird ait ürün iise yan etkisi yok denebilir ayrıca mantar hastalıklarında tüy dökümüüde görülebilir ölcüdede problem yok deneblir
kafes kuslarında 1 lt suya 5 gr koyulur güvercinde ise 2 lt suya 5 gr koyulur
Evet o ürün. İlk defa kullanıyorum, endişelendim çok. Aspur. Verdim ikisine de. Sorunlu olan kuşum 5-6 aylık. Küçük diye mi böyle oldu acaba.

Grpet

Müdavim
Üretici
Evet o ürün. İlk defa kullanıyorum, endişelendim çok. Aspur. Verdim ikisine de. Sorunlu olan kuşum 5-6 aylık. Küçük diye mi böyle oldu acaba.
bilemem nedenini ama bu ürünlerde bu tarz yan etki hic duymadım yasında önemi yok fungi stopta

Üst Alt