• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Duyuru! Forumu kapatıyoruz😔

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
1 Nisan şakası tabiki de😂 Ne sandınız biz bu sevdaya gönül verdik bir gün girmesem sizi görmesem iyi hissetmiyorum nice 1 nisanları görmek dileğiyle İyiki varsınız kafeskuslaricom ailesi 🥰

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ah Şehmus hocam böyle şaka mı olur yahu aklımı aldın başlığı görünce 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ aminn iyiki sizler de varsınız iyi ki hayatım böyle bir foruma çakışmış ☺ hepiniz sevgiyle kalın canlarınızla birlikte sağlıklı ömürleriniz olsun❤

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ah Şehmus hocam böyle şaka mı olur yahu aklımı aldın başlığı görünce 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ aminn iyiki sizler de varsınız iyi ki hayatım böyle bir foruma çakışmış ☺ hepiniz sevgiyle kalın canlarınızla birlikte sağlıklı ömürleriniz olsun❤
Hocam zaten başlık ürkütücü 😂 sizde İyiki varsınız tüm canlara sağlıklı ömürler inşallah 🤲😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kaç tane şoku birden yaşadığımı anlatamam 🤣 böyle bir kararın benimle paylaşılmamasına mı yanayım, forumun kapatılacak olma şokuna mı yanayım 😂😂 keşke başlarda kapatmaya yönelik konuşsaydın abi 🤪 direkt emoji görünce çabuk anladık 😅
Mod yöneticisi ve yönetimle konuşmadan aklımdan böyle birşey geçirmeyecegimi biliyorsun kardeşim 😊 inanmasanda şok etkisi yaratmış demekki şaka etkili 😂 Ama öyle bir şey yok siz varoldukca bu güzelim forumda var olacaktır inşallah 🤲 Hiçbir kuvvet buna engel olamaz evelallah 😊

Bahar Y.

Müdavim
Mod yöneticisi ve yönetimle konuşmadan aklımdan böyle birşey geçirmeyecegimi biliyorsun kardeşim 😊 inanmasanda şok etkisi yaratmış demekki şaka etkili 😂 Ama öyle bir şey yok siz varoldukca bu güzelim forumda var olacaktır inşallah 🤲 Hiçbir kuvvet buna engel olamaz evelallah 😊
Ahahhahaha evet bi şok oldum açıkçası, inşallah abim 🤲🏻

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Emin olabilirsin hocam en çok reyting alacak konulardan biri olacak :)

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Ne oluyor yahu diyerek girdim başlığa ve 1 Nisan. Cidden önce bir kaç post yazıp bizi biraz gerseydiniz keşke 😁 Ama tabi foruma bu kadar emek veren arkadaşlara kıyamamışsınızdır. 🥰 Anlıyorum sizi 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
1 Nisan şakası tabiki de😂 Ne sandınız biz bu sevdaya gönül verdik bir gün girmesem sizi görmesem iyi hissetmiyorum nice 1 nisanları görmek dileğiyle İyiki varsınız kafeskuslaricom ailesi 🥰
Basligi gorunce soka girdim. 🙄 daha bir iki gun once aklimdan gecirmistim acaba kapanir mi burasi diye ustune bu basligi gorunce 🙄 ah sehmus hocam 🤭

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Basligi gorunce soka girdim. 🙄 daha bir iki gun once aklimdan gecirmistim acaba kapanir mi burasi diye ustune bu basligi gorunce 🙄 ah sehmus hocam 🤭
Ahaha durun rüya hanım nereye gidiyorsunuz daha torunlarınizin torunları görecek bu güzel forumu 🥰 ve lütfen aklınızdan öyle düşünceleri çıkarın biz bize mutluyuz çok şükür 🧿

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ahaha durun rüya hanım nereye gidiyorsunuz daha torunlarınizin torunları görecek bu güzel forumu 🥰 ve lütfen aklınızdan öyle düşünceleri çıkarın biz bize mutluyuz çok şükür 🧿
Okadar alistimki buraya, bi an acaba kapanir mi diye korkarak dusundum acikcasi. Cunku her gun yeni seyler ogrenmek, hergun bildiklerimizi endiseye dusenlerle paylasip bir cana dokunmak okadar kiymetli ki. Hicbiri olmasa sadece canlarimizi paylasip gormek tanimak bile okadar iyi hissettiriyor ki.. Gercekten herkes tek tek iyi ki var 🌸

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Okadar alistimki buraya, bi an acaba kapanir mi diye korkarak dusundum acikcasi. Cunku her gun yeni seyler ogrenmek, hergun bildiklerimizi endiseye dusenlerle paylasip bir cana dokunmak okadar kiymetli ki. Hicbiri olmasa sadece canlarimizi paylasip gormek tanimak bile okadar iyi hissettiriyor ki.. Gercekten herkes tek tek iyi ki var 🌸
Bende bağımlılık yaptı açıkçası tatile bile gitsem yine foruma girmeden duramıyorum 😊Bir cana can olmak kadar huzur verici bişey yok 🥰 teşekkür ederim 🙏