• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Forpus papağanım uçamıyor.

okangunal

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Hareketsizlik mamasını yememe
Merhaba 2 hafta dişi forpus papağanım 4 tane yumurta verdi 1 hafta sonra hepsini kırmış. Dün uçmaları için kafesi açıp odadan çıktım tekrar geldiğimde dişi forpusun dolap altında yürüdüğünü gördüm normalde asla yerde yürümez. Elime aldım uçmaya çalıştı yere düştü bir şeyi olduğunu farkettim kanatların da vs bir şeyi yok ama halsiz ve bitkin gibi duruyor. Kaka rengini de değişti taze halini çekemedim onu da en kısa zamanda çekeceğim. Yarın bir veterinere götüreceğim

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba 2 hafta dişi forpus papağanım 4 tane yumurta verdi 1 hafta sonra hepsini kırmış. Dün uçmaları için kafesi açıp odadan çıktım tekrar geldiğimde dişi forpusun dolap altında yürüdüğünü gördüm normalde asla yerde yürümez. Elime aldım uçmaya çalıştı yere düştü bir şeyi olduğunu farkettim kanatların da vs bir şeyi yok ama halsiz ve bitkin gibi duruyor. Kaka rengini de değişti taze halini çekemedim onu da en kısa zamanda çekeceğim. Yarın bir veterinere götüreceğim
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
geçmiş olsun, Calsiyum takviyesi yapın lütfen
Versele laga calsilüx temin edin
Yarım suluğa mercimek tanesi kadar katın haftada 2 defa verin
Sulukta 8 saat kalsın sonra taze kapalı şişe su ile değiştirin
Kafeste kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka mutlaka olsun,Calsiyum deposudur
🔷Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
♦Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
♦BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir
♦Gervit-w multivitamin

okangunal

Yeni Üye
Bugün götüreceğim dük evde yoktum maalesef aklım hep orda kaldı ama şehir dışındaydım

Üst Alt