• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Forpus Papağanı Özellikleri

lebdemedencorum

Yeni Üye
Forpus papağanları hakkında bana Bilgi verebilir misiniz bende ona göre besleyip beslemeyeceğime karar vermek istiyorum mesela ne kadar ilgi ister ne kadar yalnız kalabilir.

Safiye toprak

Aktif Üye
Forpus papağanları hakkında bana Bilgi verebilir misiniz bende ona göre besleyip beslemeyeceğime karar vermek istiyorum mesela ne kadar ilgi ister ne kadar yalnız kalabilir.
Yüz verince çok çok fazla ilgi ister, sizinle saatlerce uyuyabilir, kolunuzda elinizde kafanızda kımıldamadan huzurla uyur öter, bence çok zekiler sizi ele geçirince istediği herseyi size yaptırabilir yaptırana kadarda vazgeçmez. Sizinle goz teması kurduğu sürece kıpır kıpır hareketidir, loş ışıkta üzerini ince örtü ile orttugunuzde kafesinde uyumak aklına gelir. ☺ Bende yeni sahiplendim. Simdilik gozlemlerim bu sekilde. Birde keşfetmek adına da olsa milim milim her yerinizi isirabilir dedigim gibi inatçıdır. Hayir komutunu alıyor artık benim Toprak. Alıyor ama 5 dakika sonra yine minik minik ısırıklar başliyor. Ben dunden bu yana evde yalnız bırakmak zorunda kaldım. Bu akşam arkadaşım gidip kontrol edecek.