• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Forpus papağanı kusma ve ishal

eyşan

Yeni Üye
Merhaba, forpus papağanıma bugün vitamin ve haşlanmış yumurta verdim. Şimdi uyurken sürekli uyanıp kusmaya başladı. Yediği yumurtayı geri kusuyor. ve dışkısı sıvı . Neden olmuş olabilir? Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardımcı olun.

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yumurta ve vitamin ne kadar zaman durdu kafeste? Mümkünse kuşu da görebilir miyim ve verdiğiniz vitamini de görelim 👍

eyşan

Yeni Üye
Yumurta ve vitamin ne kadar zaman durdu kafeste? Mümkünse kuşu da görebilir miyim ve verdiğiniz vitamini de görelim 👍
Vitamin bir gün , yumurta 5-6 saat durdu kafeste. Kullandığım vitamin Gerwit-w . Kuşum sabah çok kötü durumdaydı kafasını kaldıramıyordu. Şuan biraz daha iyi , az bir şey yem yedi. Ama hâlâ durgun. Bugün kustuğunu görmedim . Fotoğrafını ekledim.

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ağizdan 10 damla kadar içme suyu içirin şırınga ile ve suyuna 3 gün boyunca sabah verip akşam tazeleyerek entrobac verelim 4 üncü gün tekrar peçete üzerine yapmış dışkı görelim bu sırada yem yediğinden emin olalım 👍

eyşan

Yeni Üye
Ağizdan 10 damla kadar içme suyu içirin şırınga ile ve suyuna 3 gün boyunca sabah verip akşam tazeleyerek entrobac verelim 4 üncü gün tekrar peçete üzerine yapmış dışkı görelim bu sırada yem yediğinden emin olalım 👍
Tamamdır , çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için .

eyşan

Yeni Üye
Merhaba , dediğiniz gibi 3 gün entrobac verdim, şuan dışkısı normal ishali geçti. 3 gündür kustuğunu da görmedim. Ama hâlâ çok durgun. Gün içinde kabarıp uyuyor. Ve hiç ötmüyor.