• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Forpus dışkısı yeşil

Safiye toprak

Aktif Üye
Merhabalar Toprak bir iki gündür a21 mama yemek istemiyor. Yem kırmaya basladi, dal darı yiyor Girit kumu surekli önünde suda iciyor demin dışkısı cok yesil sekilde olduğunu gördüm. Normal mi sizce?

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yedikleri değiştiği için 1 2 dışkı bu şekilde olabilir sanırım yine @Demet bükay yada @Semiha S. yardımcı olacaktır.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar Toprak bir iki gündür a21 mama yemek istemiyor. Yem kırmaya basladi, dal darı yiyor Girit kumu surekli önünde suda iciyor demin dışkısı cok yesil sekilde olduğunu gördüm. Normal mi sizce?
Merhaba, sebze verdiniz mi😊 biraz idrar fazla fakat tertemiz maşallah 😊🤲

Safiye toprak

Aktif Üye
Yedikleri değiştiği için 1 2 dışkı bu şekilde olabilir sanırım yine @Demet bükay yada @Semiha S. yardımcı olacaktır.
Tesekkur ederim. Birkaç gündür yeşildi mamayi bıraktığı içindir diye dusundum ve dagilma vesaire yoktu. Ama bu defa yosun gibi ve rengi daha koyu endişelendim. Bugun entrobac verdim yani Çarşamba günü.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet iki gun once haşlanmış yumurta beyazi, havuç, kapya ve yesil biber birde bu bakliyat kokulu bir mama var ismini bilmiyorum ☺ içerisinde ceviz felanda var karıştırıp vermiştim ama cok az yedi.
3 gün üst üste verin entrobac probiyotik
Yeni yeme düştüğü içinde bağırsağı değişikliğe tepki verir, aspur, yulaf ve kızıl darı da verin lütfen 😊çabuk alışsın
Ayrıca yulaf doğal probiyotiktir 😊

Safiye toprak

Aktif Üye
3 gün üst üste verin entrobac probiyotik
Yeni yeme düştüğü içinde bağırsağı değişikliğe tepki verir, aspur, yulaf ve kızıl darı da verin lütfen 😊çabuk alışsın
Ayrıca yulaf doğal probiyotiktir 😊
Tamamı elimde vardi ama vefat eden pamugumdan kalmıştı hepsini sokaktakilere verdim Şehmuz beyin yönlendirmesiyle. Bütün takviye, yem, darı vesaire hepsini de aldım. Şehmuz bey bir program çıkardı onu uygulamaya başladım. Perşembe günü diger takviyeyi verecektim ama entrobac devam edeyim o halde ? Ya da takviyelerin gunu cakisinca ayni anda karistirsam sorun olur mu ? Tek sıkıntımız Toprağı henüz evde bırakmıyorum benimle birlikte mesaiye geliyor ☺ tasıma çantasına suyunu koyamıyorum döküp ıslatıyor kendini. Elimle veriyorum. 49 günlük oldu bugün.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamamı elimde vardi ama vefat eden pamugumdan kalmıştı hepsini sokaktakilere verdim Şehmuz beyin yönlendirmesiyle. Bütün takviye, yem, darı vesaire hepsini de aldım. Şehmuz bey bir program çıkardı onu uygulamaya başladım. Perşembe günü diger takviyeyi verecektim ama entrobac devam edeyim o halde ? Ya da takviyelerin gunu cakisinca ayni anda karistirsam sorun olur mu ? Tek sıkıntımız Toprağı henüz evde bırakmıyorum benimle birlikte mesaiye geliyor ☺ tasıma çantasına suyunu koyamıyorum döküp ıslatıyor kendini. Elimle veriyorum. 49 günlük oldu bugün.
Takviye günleri kaysın problem değil, Toprak bey probiyotik alsın 3 gün, karıştırmayın hepsi tek verilir, hiçbir vitamin bebekler hariç karıştırılarak verilmez(annesinin besleme yapmadığı bebeklere mama ile karıştırılır)
Gidip gelirken eminim çok mutludur😊sağlıklı uzun mutlu bir ömür dilerim beraberce😊🤲

Safiye toprak

Aktif Üye
Takviye günleri kaysın problem değil, Toprak bey probiyotik alsın 3 gün, karıştırmayın hepsi tek verilir, hiçbir vitamin bebekler hariç karıştırılarak verilmez(annesinin besleme yapmadığı bebeklere mama ile karıştırılır)
Gidip gelirken eminim çok mutludur😊sağlıklı uzun mutlu bir ömür dilerim beraberce😊🤲
Çok çok amin. Teşekkür ederim. @Demet bükay hocam bize dişi dediler sizin fikriniz nedir ? 😄Watch unnamed | Streamable

Safiye toprak

Aktif Üye

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok çok amin. Teşekkür ederim. @Demet bükay hocam bize dişi dediler sizin fikriniz nedir ? 😄Watch unnamed | Streamable

Safiye toprak

Aktif Üye
Toprak suanda Gökkuşağı gibi ☺ haki yesil, mavi, gri, yer yer sari

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet çok küçük daha Sehmuz bey oyunu dişiden yana kullandı. ☺ çok çenesiz uykuda bile ötüş yaptığı için erkek olabilir mi.diye düşündüm
Şehmus kardeşim diyorsa doğrudur 💫
Daha minik 1 ay sonra netleşir, çokkk konuşurlar uykuda🤭🤭🤭