• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Flagyl ilacını nereden temin edebilirim?

Muhammed Andıç

Yeni Üye
İyi akşamlar muhabbet kuşum hastalandı Trichomonas diye bi hastalığa yakalanmış tedavisi için flagyl diye bi ilaç önerdiler bu ilaç insanlar için kullanılan bildiğimiz flagyl ilacımı yoksa hayvanlar için olan ayrı bi ilacı varmı?Ekli dosyayı görüntüle 42710bahsettiğim insanlar için olan şurup bu bunu kusum için kullanabilirmiyim?

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İyi akşamlar muhabbet kuşum hastalandı Trichomonas diye bi hastalığa yakalanmış tedavisi için flagyl diye bi ilaç önerdiler bu ilaç insanlar için kullanılan bildiğimiz flagyl ilacımı yoksa hayvanlar için olan ayrı bi ilacı varmı?Ekli dosyayı görüntüle 42710bahsettiğim insanlar için olan şurup bu bunu kusum için kullanabilirmiyim?
Merhaba bildigim kadariyla bu surup antibiyotik. Suluga 8 damla diye biliyorum ama hocalarimiz daha net cevap verirler. Evet insanlara kullanilan bu ilactan bahsetmislerdir size. @Şehmus BAKIR hocam gordugunde yanitlar.

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Arti olarak bu ilactan sonra rohnfried entrobac probiyotik vermenizi tavsiye ederim.

SaRı1905

Yeni Üye
Antibiyotik bir şurup insanlar ve hayvanlar kullanıyor yani insanlar için ayrı hayvanlar için ayrı bir flagyl şurup yok.Bu arada şunu da hatırlatmak istiyorum bu ilaç reçetesiz satılmaz antibiyotik olduğundan dolayı herhangi bir doktor tarafından yazılması gerekiyor ben bir eczacı teknisyeni olduğum için biliyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Antibiyotik bir şurup insanlar ve hayvanlar kullanıyor yani insanlar için ayrı hayvanlar için ayrı bir flagyl şurup yok.Bu arada şunu da hatırlatmak istiyorum bu ilaç reçetesiz satılmaz antibiyotik olduğundan dolayı herhangi bir doktor tarafından yazılması gerekiyor ben bir eczacı teknisyeni olduğum için biliyorum.
Hocam hoşgeldiniz konu eski ama bilgilendirme için teşekkürler 😊 eski konuları Yeni konuların takibini yapamadığımız için canlandırmiyoruz .Bu arada bana özelden kanarya ile ilgili Bilgi istemişsiniz cevap verdim bilginize 👍

Üst Alt