• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Fikirlerinizi bekliyorum

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
İyi forumlar arkadaşlar, bende bir çift bir tane de yawru sultan papaganim vardı , çift sultan papağanımda ki erkek ne yazık ki kızım balkonun kapısını açık bırakmış ve uçmuş bulamıyorum 3 gündür, yawru olanda disi ve bir tane daha sultan papagani sahiplenecem.
Sizce yawru erkek alıp yawru dişinin yanına mi koyayım yoksa yetişkin erkek mi alayım?
Forumda öğrendiğim kadarıyla sultanlar tek eşli şuan yetişkin dişi kuşumun morali yerinde bayağı da alışkın bir kus önerilerinizi bekliyorum

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun. 😔

Büyük dişi kuşunuz yalnız kalmasın istiyorsanız büyük alabilirsiniz. Hem onlardan yavru almak istiyorsanız daha erken kuluçka yaparlar. Kendi yavrularınız olur. Diğer türlü yavruların büyümesini bekleyeceksiniz, kuluçka için.

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun. 😔

Büyük dişi kuşunuz yalnız kalmasın istiyorsanız büyük alabilirsiniz. Hem onlardan yavru almak istiyorsanız daha erken kuluçka yaparlar. Kendi yavrularınız olur. Diğer türlü yavruların büyümesini bekleyeceksiniz, kuluçka için.
Teşekkür ederim:)
Aslında büyük dişi kuşum bana çok alışkın benimle vakit geçiriyor aslında o yüzden küçüğün yanına almak istiyorum

Üst Alt