• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Evimizin yeni ferdi :)

MURAT AKAR

Aktif Üye
Geçen gün kuşumu kaybetmiştim çokta alıştırmıştı kendisine çok ta üzüldük ölümüne

Bugün oğlumla beraber yeni bir kuş aldık adı Limon 😅 Erkek diye aldık ama çokta önemli değil içimiz ısınıverdi şimdiden 😅 kendisi şimdilik pek bizimle takılmaya niyetli değil ancak zamanla bizlere alışır inşAllah 😀

Bu arada kafes planıyla düzeniyle ilgili tüyolarınıza da açığım üstadlarEkli dosyayı görüntüle 23421 😀Ekli dosyayı görüntüle 23419Ekli dosyayı görüntüle 23420

Son düzenleme:

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
çok tatlıymış umarım beraber uzun ve mutlu yıllarınız olur 😊 tünek sayısı bana biraz fazla gibi geldi. daha rahat hareket edebileceği şekilde tasarlayabilirsiniz. ayrıca kafesinde kalamar kemiği, grit kuş kumu, mineral blok bulundurmanız limonun sağlığı açısından faydalı olur. ve tabii arada bu güzelliği dal darı ile de ödüllendirebilirsiniz 😊

MURAT AKAR

Aktif Üye
çok tatlıymış umarım beraber uzun ve mutlu yıllarınız olur 😊 tünek sayısı bana biraz fazla gibi geldi. daha rahat hareket edebileceği şekilde tasarlayabilirsiniz. ayrıca kafesinde kalamar kemiği, grit kuş kumu, mineral blok bulundurmanız limonun sağlığı açısından faydalı olur. ve tabii arada bu güzelliği dal darı ile de ödüllendirebilirsiniz 😊
Amin Hocam çok teşekkür ederim ☺ Daldarı elimde mevcut şehmuz hocamdan da kum temin etmiştim eklemedim kafesine henüz kalamar kemiğimde var onuda takarım gün içinde acaba kafese daldarıyı sabitleyebileceğim bir aparat mevcut mudur nette?

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
aparat derken dal darı ve kalamar kemiğini sabitlemek için mi? paket halinde dal darı aldığınızda içerisinden beyaz renkte bir aparat çıkıyor diye biliyorum. kalamar kemiğini sabitleyebilmeniz içinse petshoplarda muhakkak aparatları bulunur

MURAT AKAR

Aktif Üye
aparat derken dal darı ve kalamar kemiğini sabitlemek için mi? paket halinde dal darı aldığınızda içerisinden beyaz renkte bir aparat çıkıyor diye biliyorum. kalamar kemiğini sabitleyebilmeniz içinse petshoplarda muhakkak aparatları bulunur
Ben daldarıyı açık almıştım o aparat yok bende hocam :) kalamar kemiğinin aparatı mevcut

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
dal darı için şöyle bir aparat kullanıyorum ben. petshopa gittiğinizde fikir açısından aklınızda bulunsun 😊

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

MURAT AKAR

Aktif Üye
Yeme karıştırmanız önerilmiyor dibe çöktüğü için ama tek başına kum ayrı bir yemliğe konulabilir. Benimki yemlikten yemediği için ilaç suluğuna koyuyorum ☺ Kuşunuz hayırlı olsun, tüyü kadar ömrü olsun 🙏🏻
Bende şu an öyle yaptım hocam çok teşekkür ederim

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
dal darıyı dikey şekilde sıkıştırıp asıyorum da sabah kafesin dibine düşmüş bir şekilde buluyorum biraz sinir bozucu maalesef 😂
Kafes kapagi kenarına sıkıştırabilirsin ben öyle yapıyorum aparatlar işe yaramıyor ben o gösterdiğin aparata teli olmayan gaga taşı koyuyorum 🤣